με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Τρίτη 3 Απριλίου 2007

αμαλια, τι σου ειναι ο χεντριξ ειπαμε?

ξαδελφος ή μπατζανακης?

ή απλα σε βολευει η συμπεριφορα του?

γιατι εχεις απενεργοποιησει μελη με αφορμη το κυνικο τους χιουμορ και αφηνεις τον χεντριξ να ξεσαλωνει ανενοχλητος:


hendrix
Απεστάλη: 01/04/2007
--------------------------------------------------------------------------------
με την ευκαιρια επιτρεψτε μου να σας παρουσιασω τον περιωνυμο φταιχτη σε αποκλειστικο ενσταντανε



εμεις δεν ριξαμε αναλογες φωτογραφιες στον "βιασμενο απο εξωγηινες που εκαναν βζιν βζουν" Γιαννη...

1 σχόλιο:

zemphis είπε...

ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ -
ΤΜΗΜΑ I.P.( INTERNETIKIS PARAKOLOUTHISIS)
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ :SARAPIS BULL

Μετά χαράς βλέπομεν ότι ο jonniebegood( ελληνιστί " Ο Γιάννης το καλό παιδί), δεν το βάζει κάτω. Θα μας επιτραπεί όμως, μία παρατήρησις, την οποίαν επιθυμώμεν , ΚΑΙ δυνάμεθα να κάμνομεν, λόγω της της εμπειρίας μας και της θέσεως μας ως ΕΞΟΥΣΙΑΣ:
Διατί, φίλτατε, τα βάζεις μετά της εξουσίας, και έχεις προφανή μεν, ανόητα δε, ερωτήματα, όπως
"αμαλια, τι σου ειναι ο χεντριξ ειπαμε?"
Επρεπε πλέον να γνωρίζεις, ότι η εξουσία , βεβαίως και συμπλέει και ανέχεται τους χειροκροτητάς, σφουγγοκολλάριους
και πάσαν την "λιβανίζουσαν" αυλήν, είναι δε αμείλικτος εις όσους, σαν και του λόγου ωρισμένων,-όνομα και μη χωριό- λειτουργούν με αντιρρήσεις και κυνικό χιούμορ - αυτοί είναι εκ προοιμίου 'υποπτοι", διότι είναι γνωστόν εις την εξουσίαν ότι το χιούμορ λειτουργεί εντέχνως δια να αποκαλύψει πολλάς αληθείας.
Η εξουσία δε, συνεχίζει ακάθεκτος , και μάλιστα γίνεται πλέον αδίστακτος εις την εφαρμογήν της διατηρήσεως των αρχών της ΜΗ-ισότητος, ΜΗ-δικαιοσύνης και του ΕΤΣΙΘΕΛΙΣΜΟΥ, εφ'όσον υπάρχει ο υποταγμένος λαουτζίκος που την λιβανίζει και εξυπηρετεί τους σκοπούς της. Και, δόξα τω θεώ ( το θεό της προτιμήσεως σας), από τέτοιους είναι γεμάτος ο τόπος.
Εκεί που βρίσκεται το ανωτέρω quote, θα βρείς πλείστα όσα παραδείγματα χειροκροτητών και ευνοουμένων, οι οποίοι, όσον επιθετικοί και είρωνες αν γίνονται, καλύπτονται και επικροτούνται από την "εξουσίαν".. Τι να κάμνωμεν, είναι και αυτοί προϊόντα της εποχής μας, όπως προϊον είναι και η αλόγιστη βία, βία στην παιδεία, τον αθλητισμό και τους θρησκευτικούς και "μεταφυσικούς" χώρους.. Είναι μοντέρνα τα παιδιά και ακολουθούν το ρεύμα της εποχής τους.. Δεν γνωρίζουν πιθανώτατα, ότι οι καθοδηγητές τους, με τα υψηλά ιδανικά που τους εμφυσούν , είς τα ευγενή αθλήματα, εις την παιδείαν, και εις την μεταφυσικήν ακόμη, έχουν ένα και μοναδικό σκοπό: την εγκαθίδρυσιν της βίας, και κατ' επέκτασιν , του φόβου - στους φοβισμένους, Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
Και, βεβαίως , όταν αναφερόμεθα εις την εξουσίαν, δεν εννοώμεν μόνον την κρατικήν. Τελευταίως, βρίθομεν από παρακρατικά κέντρα εξουσίας. Οι σκοποί αυτών είναι ποικίλοι, αλλά βασικό τους μέλημα είναι οι διάφοροι της ομάδας να είναι πιστά και πειθήνια όργανα, αλλά και αρκούντως βίαιοι για να χρησιμοποιηθούν εναντίον των εκάστοτε ανθρώπων, η ομάδων, που τους " μπαίνουν στην μύτη" - σαν και του λόγου σου, και μερικών άλλων, που μπορώ να κατονομάσω.
Τα παρακρατικά κέντρα εξουσίας είναι τώρα στο φόρτε τους. Αλλά, πάλι δόξα τω θεώ, μετά τον Απρίλιο-Μάιο θα έβρουν και μπαστούνια έμπροσθεν των. ( Αυτό στο λέω μεταξύ μας,είναι γκαραντί, μου το είπε η Μαντάμ Μπούσουλα, που την συμβουλεύομαι πάντα για τα σοβαράς υποθέσεις, πέφτει διάνα - και παίρνει και λίγα λεφτά)

Εγώ πάντως έχω διακοπάς αυτήν την αγίαν εβδομάδαν - δι' αυτό, πηγαίνω τώρα να κάνω κάτι χρήσιμον και εποικοδομητικόν, καθώς και εύγεστον: πάω να ψήσω κουλουράκια με την συνταγήν της γιαγιάς. Οι σημερινοί νέοι δεν γνωρίζουν τας ευεργετικάς ιδιότητας της δραστηριότητος αυτής, εις το σώμα , αλλά και εις την ψυχήν, δι αυτό και περνούν την ώραν των με τσακωμούς σε φόρουμ, σε γήπεδα , η και οπουδηποτε αλλού δοθεί η ευκαιρία.

Εαν επιθυμείς την συνταγήν, είναι εις την διάθεσιν σου.

Υ.Γ. Ευχαριστώ δια την φιλοξενίαν εις το "μπλόκ' σας. Ερώτησα και εγώ γραπτώς εις την υπηρεσίαν αν μπορούμε να έχομεν δικό μας μπλόκ, και μου απήντησαν με υπηρεσιακόν σημείωμα , ότι
1) η αποθήκη μας έχει μείνει άνευ μπλόκ
2) Ο διαγωνισμός προμηθειών θα διεξαχθεί τον Μάϊον του 2008
3) Μας παρέχονται στο μεσοδιάστημα μαυροπίνακες και κιμωλία δια να κρατώμεν σημειώσεις - αυτά δημοσιεύνται εις το ιντερνετ?