με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Τρίτη 10 Απριλίου 2007

XD - "Άνθρακες ο θησαυρός!"

φιλε XD, δεν καταλαβα ποιον ακριβως θησαυρο εψαχνες.

οσον αφορα τον Hutchison, αυτο που ανεφερες "Κατά τεκμήριο λοιπόν, ο μεν J. H. μιλά για τα «φαινόμενα» του από το 1979-1980"..., δηλαδη μετα την εκκινηση των εργων, δεν σημαινει οτι "καποιοι" δεν γνωριζαν απο πολυ πιο πριν το φαινομενο και δεν πειραματιζονταν με αυτο.

αντιθετως ολα δειχνουν οτι οχι μονο το γνωριζαν, αλλά και ενοχληθηκαν που ο Hutchison το ανακαλυψε και το δημοσιοποιησε.

θα θεσω για αλλη μια φορα τον προβληματισμο μου: αν ο Hutchison εχει αυτα τα αποτελεσματα με τα δικα του οργανα και με ισχυ 400-600watt, τι ειναι ικανοι να επιτυχουν το ΜΙΤ, το Πρινσετον, ή η ΝΑΣΑ με την τεχνολογια και την ισχυ που διαθετουν?

1 σχόλιο:

XD είπε...

JBG, εδώ XD, καταρχήν ελπίζω να είσαι καλά, σήμερα βρήκα τα blog σου στο δίκτυο εντελώς τυχαία, έχεις χαθεί από το Esoterica, κρίμα, ελπίζω να περνάς καλά και να συνεχίζεις την ενασχόληση σου με το βουνό.

Τώρα επί του προκείμενου, καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ που ανάρτησες ολόκληρο θέμα για την αφεντιά μου, προφανώς δεν ψάχνω κανέναν Θησαυρό στην Πεντέλη (άλλωστε ο Λήσταρχος τον έκρυψε άλλου :-p) αλλά αν βρείτε κανέναν να ξέρετε πως είναι «δικός μου» ! :-D

Τώρα, έστω και ετεροχρονισμένα, όσον αφορά την υπόθεση Hutchison την γνώμη μου την γνωρίζεις από τις συζητήσεις μας στο Esoterica, δεν το αποδέχομαι ή αν θες είμαι επιφυλακτικός απέναντι του (και στο φαινόμενο και στον επιστήμονα που το υποστηρίζει).

Σε ένα δεύτερο επίπεδο δεν πιστεύω ότι τα έργα στην σπηλιά σχετίζονται μαζί του τουλάχιστον δεν θεωρώ ότι ήταν η γενεσιουργός αιτία τους, τώρα αν στην πορεία των πραγμάτων δοκίμασαν και κάτι τέτοιο, δύσκολο να το αποκλείσει κανείς.

Σε ένα τρίτο επίπεδο, ο Hutchison ερεύνησε αυτά τα φαινόμενα για τις στρατιωτικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. και του Καναδά (1979-80), αν υπήρχαν κάποια προγενέστερα αποτελέσματα θα πρέπει να ήταν τόσο θετικά (στο εργαστήριο) ώστε να δικαιολογούν επενδύσεις του μεγέθους των έργων της Πεντέλης όμως σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπήρχε λόγος να ανοιχθεί αυτό το «super μυστικό Project» με έναν ακόμα αμφιβόλου μάλιστα κατάρτισης αυτοδίδακτο επιστήμονα όπως είναι σύμφωνα με το βιογραφικό του ο J. Hutchison από μέρους αυτών των Υπηρεσιών -και να τα ερευνήσει σχεδόν από μηδενικής βάσης.

Πειράματα στο μέγεθος της Σπηλιάς, αν θέλεις κατά την γνώμη μου, υποδεικνύουν ικανή μελέτη και έρευνα στο Laboratorium αυτών των φαινομένων σε τέτοιο βαθμό που καθιστούν περιττή την μελέτη τους από τον Hutchison -εκτός και αν είναι σε εμβρυακό επίπεδο οπότε δεν τεκμηριώνεται εύκολα λόγος να στηθεί ένα τόσο μεγάλο πείραμα/έργο πάνω σε αυτά από καμία σώφρονα (βέβαια) Υπηρεσία.

Τώρα θα μου πεις «άβυσσος αυτές οι υπηρεσίες» και θα σου πω - Έχεις απόλυτο δίκιο, όλα είναι πιθανά..

Όπως και να έχει, εύχομαι καλή συνέχεια στις έρευνες σου,
Και να μας θυμάσαι που και που στο Esoterica φίλε μου.

Καλή συνέχεια!