με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

Ηταν οντως ζωντανος-νεκρος αυτο που ειδα?

Συγγραφέας
iosifakos15
Νέο Μέλος
13 Μηνύματα Απεστάλη: 20/08/2006, 11:37:27
****************************************************
Καλημερα φιλοι του κακια λεξη.γρ.
Θα μοιραστω μαζι σας μια ακρως τρομαχτικη εμπειρια μου εζησα ο ιδιος και ο φιλος μου πριν περιπου 4 χρονια.Ειχαμε παει λοιπον ενα βραδυ να δωσουμε καποιες προσκλησεις για ενα παρτι που θα γινοταν μεσα στις επομενες ημερες σε καποιους φιλους.Φτανουμε λοιπον σε μια πολυκατοικια ενος φιλου μας και του χτυπαμε το κουδουνι να κατεβει ωστε να παρει την προσκληση του.Αντι να τον περιμενουμε στην πορτα πηγαμε απεναντι οπου υπηρχει(ακομα και σημερα) ενα παλιο εγκατελειμενο σπιτι με αυλη στην οποια περιμεναμε.Στεκομασταν ο ενας απεναντι απο τον αλλον,εγω κοιταζαμε προς το σπιτι και οπως καταλαβαινετε μες τη νυχτα δεν φαινοταν τιποτα,ο φιλος μου κοιταζε προς την πολυκατοικια του φιλου μας.Σε μια στιγμη ξεχωριζω μια σκια να ερχεται προς το μερος μας μεσα απο την αυλη της εγκατελειμενης μονοκατοικιας.Ο φιλος μου νιωθει κατι να του πιανει τον ωμο και βλεμει οτι τον πιανει ενα χερι το οποιο ηταν γεματο αιμα,σε καποια σημεια ελειπε η σαρκα ωστε να φαινονται τα κοκαλα και γενικα φαινοταν σαπιο λες και ειχε μεινει αταφο για μηνες.Εγω ομως αντικρυσα το προσωπο το οποιο ηταν καλυμενο με ενα απο αυτα τα μαυρα σκουφια που εχουν τρυπες για τα ματια και για το στομα,σαν αυτα που φορανε οι τρομοκρατες.Τα ματια ηταν κοκκινα και ειχαν μωβ φλεβες.Το στομα του ηταν σκισμενο και σαπιο με αιματα και σαπια δοντια.Επισης μυριζε σαν ψοφιμι ολοκληρος.Ολα αυτα γινοντουσαν μεσα στο λιγοστο φως
απο τα φωτο του δρομου.Δεν μπορω να σας περιγραψω το τι τρεξιμο ριξαμε!Φτασαμε στην πλατεια του Αγ.Χαραλαμπου μεσα σε 2 λεπτα οπου περπατοντας θα φταναμε σε 15 λεπτα!Ομως δεν τον ειδαμε για τελευταια φορα εκεινο το βραδυ.Τον ειδαμε να ερχεται απο εναν διαφορετικο δρομο απο μας περπατοντας λες και ηξερε που φα παμε.Ακομα απορω πως μας προλαβε.Και παλι το σκατο στην καλτσα(σορρυ για την εκφραση)και τρεξιμο οπου καταληξαμε ο καθενας σπιτι του.
Τι ηταν αυτο αραγε το πλασμα που οποιοσδηποτε το εβλεπε θα ελεγε ζομπι.Παρακαλω πειτε μου την αποψη σας και πειτε μου αν εχετε συναντησει τιποτα παρομοιο.


θα σου λυσω εγω την απορια φιλε μου.

ΕΙΔΕΣ ΟΝΤΩΣ ΖΟΜΠΙ!

αυτο που ειδες ηταν το πεθαμενο θεμα του σοναπ που το σηκωσαν απ τον ταφο του με επικλησεις βουντου η Λια και τα πετ της.
επομενο ηταν να βρωμαει...
οπως βρωμαει ο νεος λογαριασμος σοναπ, ο νεος λογαριασμος ερβιν κτλ, κτλ...

χαχαχα!
εχετε μεγαλη πλακα εκει μεσα!!!

3 σχόλια:

Billoff είπε...

Ρε Johnnie, πού τους βρίσκεις αυτούς ήθελα να 'ξερα...

Billoff είπε...

Ρε Johnnie, πού τους βρίσκεις όλους αυτούς ήθελα να 'ξερα...!

johnniebegood είπε...

μια επιφανειακη βολτα να κανεις στο εσωτερικα ή καποιο αναλογο φορουμ, θα βγαλεις λαυρακια!!!

χαχαχα!