με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Κυριακή 18 Μαρτίου 2007

σε ποια σχολη γιογκα φοιτησατε ειπαμε?

αγνοών
πετάξατε ποτέ φίλο εκτός παρέας ?

εγω τον ειδα τον γηγενη (την ωρα που εβαζα φαγουροσκονη στον αρχηγο της παρεας) να τραβαει τα κοτσιδια της κοπελας του αρχηγου!


Dying_Incubus
Η χρονική απενεργοποίηση από τις Συζητήσεις δεν σημαίνει "πέταμα" ούτε τον εξοστρακισμό από μια γενικότερη ομάδα ανθρώπων.
Όταν αυτή λαμβάνει χώρα, ο πρώτος ο οποίος μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν είναι ο ίδιος ο άνθρωπος του οποίου ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε.
Κι αυτό γιατί έχει την δυνατότητα να αποστασιοποιηθεί για λίγο καιρό, να σκεφτεί μόνος του τους λόγους που οδήγησαν σ' αυτή την απενεργοποίηση του και να αναλογιστεί μήπως έκανε κάποιο λάθος και πως μπορεί να αλλάξει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά του.

να υποθεσω οτι οι συντονιστες αυτο-απενεργοποιηστε για ενα μηνα τον χρονο, ωστε να σας δοθει η δυνατοτητα να αποστασιοποιηθειτε και να σκεφθειτε?

ή εσεις δεν το χρειαζεστε?

σε ποια σχολη γιογκα φοιτησατε ειπαμε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: