με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2007

αυτοδιαχειριζομενα τοπικ

Mercury
Απεστάλη: 22/03/2007, 01:43:33
------------------------------------------------------------------------
Δεν νομίζω ότι τα "αυτοδιαχειριζόμενα τόπικς" είναι λύση φίλε μου.Ποιά ειναι η διαφορά τους απο τα blogs άλλωστε? Και επιπλέον ένα τέτοιο σύστημα υποκρύπτει και κάποιες συνέπειες που ισως δεν έχεις σκεφτεί. Το ζήτημα είναι ότι όταν μέσα στο φόρουμ ορίζεις κάποια θέματα ως "αυτοδιαχειριζόμενα" επειδή είναι σοβαρά και ως τέτοια πρέπει να παραμείνουν, είναι σαν να λες ότι τα υπόλοιπα τοπικς/θέματα δεν ειναι και τόσο σοβαρά, οπότε δεν τρέχει και τίποτα αν πέσουν και μερικά μπινελίκια εκεί. Έτσι στην πορεία είτε θα εχεις ένα φόρουμ με δυό πρόσωπα (στο μισό θα μιλάνε καποιοι σχεδόν μόνοι ή μόνο με όσους συμφωνούν και στο αλλο μισό θα πέφτει ξύλο ή θα έχεις ένα φόρουμ με 50 "τόπικς μονόλογους" αφού όπως καταλαβαίνεις ο καθένας θεωρεί το τόπικ που έχει δημιουργήσει σοβαρό,και ας έχει τίτλο το "το ελικοειδές dna των ανουνάκι" ας πούμε

φιλε Mercury, υπαρχουν περιπτωσεις που ο θεματοθετης ειναι παλιο μελος, με προσφορα στο φορουμ, γραφει επωνυμα, αλλά οι παρεμβολες των εμπαθων και των κακεντρεχων καταστρεφουν το θεμα του.

με την αυτοδιαχειριση προστατευεται το θεμα, οχι ο θεματοθετης-στοχος των εμπρηστων.

μπορουν καλλιστα να του τα ριχνουν σε άλλα τοπικ και να αναλαμβανουν οι συντονιστες του φορουμ, αλλά το θεμα θα παραμενει "καθαρο" ωστε να μπορει καποιος αναγνωστης να ανατρεξει ευκολα σε πληροφοριες



Mercury
Κοίταξε να δεις.Το εσωτέρικα είχε πάντα,και πιστευω ότι παρά τα προβλήματα εξακολουθεί και έχει σωστές αρχές. Υπάρχει δημοκρατία εδώ,το νιώθεις στην "ατμόσφαιρα".

αυτα ελεγα κι εγω, μεχρι που ειδα την ανοχη στον χεντριξ, που με ειρωνευοταν χωρις λογο και την αντιδραση της διαχειριστριας που κλειδωσε το τοπικ μου χωρις να με ειδοποιησει καν...

κοιτα τωρα και την ανοχη στον τζεντλεμαν και βγαλε συμπερασματα.

σε εχω για εξυπνο ανθρωπο!



Mercury
Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι περισσότερα πρόσωπα τα οποία να διαπνέονται απο τις ίδιες αρχές και τα οποία να είναι αποφασισμένα να διαφυλάξουν την ελευθερία της εκφρασης και τη δημοκρατία απο το να μετατραπούν σε κατάχρηση ελευθερίας και ασυδοσία.

τα μελη που εννοεις ή διαγραφηκαν, ή βαρεθηκαν, ή δεν τολμανε να το κανουν, γιατι "ποιος ξερει ποιος ειναι ο χεντριξ, ε?"

το καναμε με πολυ χιουμορ στο θεμα του βιασμενου απο εξωγηινες που εκαναν βζιν βζουν Γιαννη, και εισπραξαμε πρωτα επιπληξη και κατοπιν θυμο απο τους συντονιστες, επειδη δεν καταλαβαν το δουλεμα του βιασμενου Γιαννη.

και μην ξεχναμε οτι και οι διαχειριστες ανθρωποι ειναι και υποκυπτουν στον πειρασμο της δημιουργιας κλωνων, ή στην ανοχη αυτου που προσβαλει αυτον που δεν χωνευουν.

νασαι καλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: