με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Σάββατο 24 Μαρτίου 2007

Σαρανταποδαρούσα

zemphis
--------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: EK ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

Διεύθυνσις Διακινήσεως Πληροφοριών
Τμημα i.p. *

*ι.p. = internetikis parakolouthisis – to vazoume sta agglika gia na katalavainomaste me tis antistiches ypiresies tou Exoterica)

Διοικητής Γ. Παπαδόπουλος
Υποδιοικητής Γ. Παπαδόπουλος
Αξιωματικός υπηρεσίας Γ. Παπαδόπουλος
Υπεύθυνος υπηρεσίας καφενείου Γ. Παπαδόπουλος


Λαμβάνουμε την τιμήν να ανακοινώσωμεν εις το χριστεπώνυμον πλήρωμα ότι εξαρθρώσαμε την παράνομον και ανατρεπτικήν οργάνωσιν με το όνομα « Σαρανταποδαρούσα» εντός των κύκλων του διαδικτυακού τόπου “Esoterica”.

Ο σκοπός της οργανώσεως είτο να προσελκύσει ακροαματικότητα και οπαδούς , μεταξύ του κοινού οτο οποίον, ελκόμενον από τους διαξιφισμούς, τις βωμολοχίες, και γενικώς τις ασυναρτησίες οι οποίες συνεχώς και ανελλειπώς παρουσιάζονται εις τους τηλεοπτικούς διάυλους, εις τα παρουσιαζόμενα «παράθυρα» εις τα δελτια των νέων, καθώς και εκπομπών του Τ*****αφυλόπουλου και του Χ*****έλα.
( ζητούμε συγγνώμη δια τα αστεράκια, δεν πταίομεν ημείς, αλλά το σύστημα), το κοινόν λοιπόν αυτό, έβρισκε τέρψιν εις τα αποκαλούμενα « μπινελίκια».

Οι εγκέφαλοι του “esoterica” εσκαρφίσθησαν το εξής σατανικόν σχέδιον: Εδημιούργησαν την οργάνωση « Σαρανταποδαρούσα», η οποία τεχνιέντως εμφανιζόταν σαν να έχει πολλά μέλη – τα οποία παρουσιάζοντο ως διαφορετικά « nicknames” αγγλιστί, ήτοι ως διαφορετικές προσωπικότητες, οι οποίες άλλοτε συμφωνούσαν , και άλλοτε διαφωνούσαν μεταξύ τους, εγίνοντο μάλιστα ομηρικές μάχες και διαξιφισμοί, ούτως ανεβάζοντας την συμμετοχή στο εν λόγω διαδικτυακό τόπο, ελκοντας δε διάφορους χαζοχαρούμενους, οι οποίοι ενόμιζαν ότι εβρίσκοντο εντος σοβαρού περιβάλλοντος, και ανήκαν εις μιαν φιλοσοφικομεταφυσικοεπιστημονικών ενδιαφερόντων επίλεκτον ομάδαν, και οι οποίοι εχρησίμευαν δια να γράφουν και κανένα σοβαρό άρθρο, έτσι για τα «μάτια του κόσμου».

Στην πραγματικότητα όμως, δεν υπήρχαν πολλά μέλη, AΛΛA MONON ENA!! ( το οποίο βέβαια είχε ξεπατωθεί στο γράψιμο, και ρωτούσε ακόμα και την γιαγιά του τι να γράψει, γιατί είχε στερέψει από ιδέες)

Τα nick με τα οποία ενεφανίζετο , ήσαν : Amalia, Dying Incubus, Angi, Mercury, Gentleman, , alzzaro, jonniebegood , και ώρισμένοι άλλοι τους οποίους δεν θα αποκαλύψωμεν ακόμη.

ΝΑΙ, ΞΕΡΟΥΜΕ, εκπλήσσεστε με το τελευταίο όνομα, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ! Η δημιουργία εντυπώσεων με την δήθεν αποχώρηση δι ένα «τέρμινον» του εν λόγω πολυγραφωτάτου μέλους, και την μετέπειτα επιστροφή του εντός της εβδομάδος* κατόπιν πλήρους μεταμέλειας, θα κατεδείκνυε την δύναμη και την επιρροή της « Σαρανταποδαρούσας» στο ευρύ κοινό,την αδυναμίαν των μελών του να ζήσουν άνευ
πολλαπλών καθημερινών δόσεων esotericas, τουτέστιν προσελκύοντας ακόμη περισσότερα αθώα άτομα , τα οποία διψούν για επίδειξιν δυνάμεως από τας ανωτάτας εξουσίας και αρχάς και επιθυμούν διακαώς την καταδυναστευσιν των από αυτάς.

Εμείς, ως οι μόνοι εκπρόσωποι της νόμιμης εξουσίας, θεωρούμε τoιούτας ανατρεπτικάς και υποσκαπτικάς του δημοκρατικού καθεστώτος και των ελληνοχριστιανικών αρχών ενεργείας, ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΞΩΜΕΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑΝ! ΕΙΜΕΘΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΜΕΝ, Η ΜΟΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΑΣ!

Οι ενοχοι ( ο ένοχος στην περίπτωση αυτή) θα τιμωρηθούν παραδειγματικά! Θα καταδικαστούν ( -εί) να γράφουν κάθε βράδυ την φράση « Αν το ξανακάνω, η τροχαία θα μου τις βρέξει με τη βρεγμένη σανίδα», 1684 φορές, δημοσιευμένα εις τας ιστοσελίδας του esoterica, και επί εικοσιπενταετίαν!

Τέλος, να δηλώσωμεν εδώ, οτι , κατόπιν εξονυχιστικής έρεύνης , συμπεράναμε ότι ( δηλαδή, έπρεπε να βγάλουμε τα νύχια από κάποιους μάρτυρες για να μαρτυρήσουν και για να φτάσουμε στο συμπέρασμα αυτό), το μέλος zemphis δεν ανήκει εις την «Σαρανταποδαρούσα», αλλά ενήργησε επίσης εκ του πονηρού, προκαλώντας τεχνιέντως έριδες, για να δημιουργήσει υλικό το οποίο εσκόπευε να χρησιμοποιήσει εις το νέον βιβλίον το οποίο συγγράφει , με σκοπόν την δημοσίευσιν του, και να αποκομίσει όλα τα οικονομικά οφέλη, καθώς και την δόξαν, δια την πάρτη του.

Πληροφορούμε δε τον ένοχο της « Σαρανταποδαρούσας», ότι, κατόπιν της εκτίσεως της ποινής του και αφού παρέλθει η εικοσιπενταετία, και δεδομένης της εκδόσεως βιβλίου από τον Zemphis, ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΕΝΤΟΚΩΣ (εννοειται).

ΠΡΩΤΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμην δια τυχόν ορθογραφικά λάθη, και εγώ του Δημοτικού είμαι.



*μωνο που στο εν το μεταξη τονε καταλαβα εγο σαν πνεβμα κε δεν τον αφισα να γραψι.
χεχεχε!

με αγαπι, Ουρσουλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: