με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2007

εναν γιατρο, εναν γιατρο ρε παιδια!

aoratos
Νέο Μέλος
1 Μηνύματα Απεστάλη: 19/03/2007, 02:40:04
--------------------------------------------------------------------------------
Θα παρακαλέσω τον Mercury και όλους τους άλλους που θα σπεύσουν να κακολογήσουν τον FRODO να κατανοήσουν ότι εδώ έχουμε μια ιδιάζουσα περίπτωση.Τους καλώ να βάλουν νερό στο κρασί τους.Ο FRODO είναι ένα δεκαπεντάχρονο παιδί που αυτό τον καιρό υπεισέρχεται σε ένα ψυχολογικό σοκ.Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι μετετράπηκε εν μια νυκτί από κυνηγός βρυκολάκων σε σοβαροφανή σπηλαιολόγο.Το κυνηγός βρυκολάκων δε το λέω με καμία απολύτως δόση ειρωνίας.Είναι λογικό οι νέοι που ψάχνονται και αποτελούν μέλη του εσωτέρικα να έχουν τα σύνορα της φαντασίας τους πολύ πιο μακριά από τα δικά μας.Μήπως όλοι μας δεν ήμασταν κάποτε έτσι;Δυστυχώς αυτό το παιδί έπεσε στα δίχτυα του πιο λάθος ανθρώπου.Ενός ανθρώπου που εξευτέλισε και εξευτελίζει με το χειρότερο τρόπο το esoterica.gr το οποίο και τον ανέχτηκε επί χρόνια δείχνοντας του περίσσεια ανοχή στην απαράδεκτη συμπεριφορά του.Σήμερα φαμφαρολογεί και αυτοπροσδιορίζεται ως μέγας σπηλαιολόγος που θεωρεί το esoterica.gr τόπο για ψυχικά αρρώστους.Τα πιο πάνω λόγια του FRODO δεν είναι δικά του συγχωρέστε τον. Του εύχομαι να σπάσει τα δεσμά που έχουν μπει πρώτα από όλα μέσα στον ίδιο.Και να πιστεύει ,να γράφει και να λέει αυτά που νιώθει εκείνος στα 16 του στα 17 του στα 18 του στα 20 του και ούτω καθεξής.Γιατί αλλιώς θα έχει πρόβλημα στο μέλλον και θα καταλήξει τι κρίμα για αυτόν σαν το σημερινό μέντορα του.


angi
Πλήρες Μέλος
Greece
993 Μηνύματα Απεστάλη: 19/03/2007, 03:04:16
--------------------------------------------------------------------------------
Εγω θα παρακαλουσα, εαν παρακολουθει καποιος ψυχιατρος το Εσωτερικα,
να στειλει προσωπικο μηνυμα στο μελος aoratos.



angi εγραψες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: