με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Τετάρτη 11 Απριλίου 2007

ορε γηγενη, σου εφυγε ενα γιδοπροβατο, ο τζελυμαν

το ανακαλυψα στα ΤΕΙ Πρεβεζης να σπουδαζει, γι αυτο σου σηκωσε κεφαλι.
μα δεν του ειπες και συ του ζωντανου οτι ειναι επικινδυνο να τριβεται στην γκλιτσα του γιδοβοσκου...

απολαυσε!!!


gentleman
Απεστάλη: 05/11/2006

Η Έλενα Ακρίτα στα ΝΕΑ: "Τα γιδοπρόβατα της περιοχής!
Μάλιστα. Αυτό κι αν είναι η είδηση.

Στα γιδοπρόβατα Πρεβέζης το κτίριο αυτό έχει το γκραν σουξέ. Το έχουνε κάνει στέκι. Κανονικό. Δικό τους. Κάπου να μαζεύονται κι αυτά, βρε αδελφέ. Λένε καμιά σαχλαμάρα, κανένα ανέκδοτο για κότερα, χτυπάνε κάνα σφηνάκι, περνάει η ώρα τους. Μην τους τρώνε τα αγιάζια και η μαύρη πλήξη της γραφικής ελληνικής υπαίθρου.

Διότι, μην το αντιμετωπίζεις, αγάπη μου, ρατσιστικά. Και το γιδοπρόβατο, βασανισμένο πλάσμα είναι. Το σφάζουν, το σακατεύουν, το έχουν γενικώς φτυσμένο. «Γίδα βραστή» σου λέει ο άλλος. «Γίδα βραστή», μια κουβέντα είναι. Τη ρωτάς τη γίδα;


Τώρα, λοιπόν, βρήκανε και τα γιδοπρόβατα έναν σκοπό. Έναν προορισμό σε αυτή την άχαρη ζωή. Σηκώνονται πρωί πρωί με τη δροσούλα κι ανηφορίζουνε να πάνε στο ΤΕΙ, να φοιτήσουνε, να πάρουνε πέντε εφόδια, ένα δίπλωμα. Μάθε τέχνη κι άστηνε. Κι αν βελάσεις, πιάστηνε.

Όμως κι εμείς, δεν πάμε πίσω. Υπάρχει μια πρόνοια, μια μέριμνα. Αφού μορφώσαμε όλα τα παιδιά μας, πιάσαμε τώρα και τα γιδοπρόβατα. Θα τα κάνουμε εμείς ξεφτέρια. Αστέρια. Όλα τα υπόλοιπα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας θα είναι τούβλα, ξύλα απελέκητα.

Το ελληνικό το γιδοπρόβατο θα έχει άλλο πρεστίζ. Θα το στέλνουμε εμείς με το ντοκτορά στο χέρι.
Θα το κουρεύουμε και θα το αναγορεύουμε σε πρύτανη.Μπράβο μας, όμως. Έχουμε τέτοια απεριόριστα κονδύλια για την Παιδεία και δεν το ξέραμε.
Κονδύλια να φαν κι οι κότες. (Τις οποίες κότες, σημειωτέον, κι αυτές θα τις αξιοποιήσουμε. Από κοκκινιστές, θα τις κάνουμε στυλίστες στους οίκους μόδας).


ΥΓ. το δωρακι ειναι απο αλλον - εγω το μετεφερα μονο

Δεν υπάρχουν σχόλια: