με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Κυριακή 15 Απριλίου 2007

ουουουουου ο τζονιδετατιριρισ εγραπσε παλη στο εσοτερηκα ουουουουουου

ουουουουου κε του το μεταφεραααααν ουουουουου τι διαβαζοοο ι ασοματοσ κεφαλιιιι... ουουουου θα κατσαροοοοσι το αστρηκοοοο μου μαληηη κε μωωωλησ το ησηοσαααα ουουουου


jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"
Greece
4322 Μηνύματα Απεστάλη: 15/04/2007, 23:03:31


αμαλια quote:
-------------------------------------------------------------------------
Σε σχέση με τις παραπάνω μετακινήσεις μηνυμάτων, μία υπενθύμιση προς όσους δεν εννοούν να αποδεχτούν ότι η προσπάθεια του Esoterica προωθεί, ανάμεσα στα άλλα, τον ουσιαστικό ανθρώπινο διάλογο σε όλες τις μορφές του και ως εκ τούτου καταδικάζει οποιεσδήποτε καταστροφικές συμπεριφορές και στάσεις(και περισσότερο τις αγελαίες) που το μόνο που μπορούν να επιτύχουν είναι επιπέον άμβλυνση της Συνείδησης:
--------------------------------------------------------------------------

δηλαδη το αυτοπιπαριζομενο πιθηκακι του χεντριξ στο Πεντελικον και οι απειλες του τζεντλεμαν προωθουν τον ουσιαστικο ανθρωπινο διαλογο και ωθουν στην επιπέον Συνειδηση, ενω εγω οχι.

οσον αφορα την επιπέον Συνειδηση, μπορει δεν αντιλεγω.

ουτως ή αλλως καλη μου δεν ταιριαζανε ποτε τα γουστα μας...


αμαλια quote:
----------------------------------------------------------------------------
Στην εποχή αυτή υπάρχουν άπλετες δυνατότητες για οποιονδήποτε δεν συμφωνεί ή δεν κατανοεί τα παραπάνω, να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του και να εκφράσει πρακτικά τις επιθυμίες του σε άλλους χώρους που μπορούν ή δέχονται να "περιθάλψουν" αυτές τις ωθήσεις.
----------------------------------------------------------------------------

εδω επιτρεπεται μονο γλειψιμο στους διαχειριστες και αυτοπιπωματα πιθηκων δηλαδη.

να το ξερω ωστε να επιλεγω τι γραφω

και να σου θυμισω ποσο αμεροληπτα υπερασπιστηκες την εθελοντικη απουσια μου απο τον χεντριξ και τον τζεντλεμαν!

δεν ειδα να τους προτρεπεις να μου ριχνουν τις γελοιοτητες τους σε αλλο χωρο.

μαλλον σου αρεσουν τα ταλεντα τους για να περιθαλπτεις τις "ωθησεις" τους...



αμαλια quote:
----------------------------------------------------------------------------
Το να κρύβεται κάποιος πίσω από το δάκτυλό του και ταυτόχρονα να το κουνά απειλητικά προς αυτά που ούτως ή άλλως δεν βλέπει δεν είναι ούτε έξυπνο αλλά ούτε και θαρραλέο.
----------------------------------------------------------------------------

ποιος κρυβεται?

αυτος που επωνυμα κραταει εναν καθρεπτη και βλεπετε αυτο που δεν θελετε να δειτε, ή αυτοι που βριζουν ανωνυμα?

θεωρεις απειλητικη την πραγματικοτητα και την αληθεια? (κατι θα ξερεις...)

αλλά στην τελικη δεν περιμενω απο σενα να με κρινεις στο θαρρος ή στην εξυπναδα και καλο θα ηταν να μην το προσπαθεις γιατι εκτιθεσαι...



αμαλια quote:
-----------------------------------------------------------------------------
Το λογικό και το δίκαιο είναι πάντα να αναλαμβάνουμε πλήρως τις ευθύνες των επιλογών μας και να αφήνουμε τους άλλους να κάνουν το ίδιο.
-----------------------------------------------------------------------------

μια φορα να το κανατε και θα σας εβγαζα το καπελο!!!

κοιτα πως αντιδρας αν γραψω "βζιν βζουν" (χτυπας κοκκινο στο πιεσομετρο - δεν το ξαναγραφω μην μου παθεις τιποτα κι εχω τυψεις)

εγω ποιες ευθυνες μου ακριβως θελεις να αναλαβω?


αμαλια quote:
-------------------------------------------------------------------------
Οι τάσεις που αντλούν ενέργεια και ζωή απλά και μόνον από το να αντιμάχονται τις ξεκάθαρες επιλογές άλλων ανθρώπων - σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο - είναι σίγουρα και με "μαθηματική ακρίβεια", αδιεξοδικές.
--------------------------------------------------------------------------

χαχαχα!

αυτα τα εγραψα εγω καποτε για το αντιεσωτερικα! (με αντιγραφεις ατιμουτσικο)

θεωρεις οτι το εσωτερικα με καθοριζει σαν ανθρωπο ή σαν προσωπικοτητα? (ειτε ειμαι μεσα ειτε εξω απο αυτο?)

οτι δεν εχω άλλα ενδιαφεροντα ή μου λειπει η επικοινωνια?

δεν μπορεις ουτε να φαντασθεις μια δικη μου μερα στην πραγματικοτητα εξω, αυτην την πραγματικοτητα που κινδυνευεις να ξεχασεις απο τις ωρες που την βγαζεις μπροστα στον υπολογιστη

το δικτυο και τα φορουμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η πραγματικοτητα ξερεις

γραφουμε κατ επιλογην στον ελευθερο χρονο μας και φυσικα οχι για να ευχαριστησουμε τους συντονιστες, αλλά για τους ανθρωπους που γραφουν και διαβαζουν.

αλλά μ αρεσει η πικαντικη σαλτσα που εβαλες: "ξεκαθαρες επιλογες"

ειναι ξεκαθαρο οτι οποιον δεν γουσταρετε επειδη σας κανει κριτικη ή επειδη αρνειται να καπελωθει απο το εσωτερικα, τον σουταρετε!

ανθρωπινο αλλά οχι ανωτερο...


ΥΓ. αν θελεις να μην ξαναγραψω, ακομη και να μην ξαναδιαβασω, μου το λες και το κανω, αρκει να μαζεψεις τους κακεντρεχεις σου ωστε να μην αναφερονται σε μενα, γιατι ως πνευμα οταν με επικαλουνται παρουσιαζομαι


cyberloa johnnietsagooooooooo


ΥΓ. δεν ξερω σε ποιο τοπικ να παω να γραψω, στις αποτυχημενες στατιστικα συναστριες ή στους παππαδες με τα τανγκα που ο τζελυμαν ομολογει οτι εχει γυαλια με ακτινες Χ (εχει και ενα νερομπιστολο ιοντων)

ειναι και τα δυο εξισου σοβαρα και δεν ξερω αν εχω την απαραιτητη καταρτιση για να εκφερω γνωμη...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eisai poli malakas

Vril είπε...

Να διαχωρίσουμε κάτι. Άλλο το χιούμορ και άλλο τα απωθημένα του κάθε μαλάκα που κρύβεται πίσω από το κάθε πλασματικό ψευδώνυμο.

Θα μου πεις, "να το πάρω στα σοβαρά" ?

Και ναι και όχι. Στα σοβαρά ότι θα σε δείρει ? Μπα, πετάει "αντριλίκι" γιατί πιθανότατα είναι κανας κοντοστούπης και κομπλεξικός φτωχόπουστας (που λέει και το ανέκδοτο). Αλλά ο τρόπος που σκέφτεται και εκφράζεται, ναι, αυτό να το πάρεις στα σοβαρά. Έχεις να κάνεις με έναν κυκλοθυμικό τύπο, με αναίτιες εκρήξεις θυμού και μίσους.

Οπότε, τι κάθεσαι και τον ξεσυνερίζεσαι ? Οι καινούργια του παρέα του "πάει" και πιο πολύ. Και το ότι κρύβεται τόσο επίμονα (αν και πιστεύω ότι ξέρω ποιος είναι), και αυτό πάλι λέει πολλά...

Κάθεσαι και σταναχωριέσαι για το τι λέει και κάνει το ρεμάλι ? Μακάρι να σου ανοίξει κανένα "μπλόγκ", να στη "λέει" (έτσι πιστεουν δηλαδή). Εμένα μου έχουν ανοίξει δύο, που μου τη "λένε" (έτσι πιστεύουν δηλαδή) και εγώ ξεραίνομαι στα γέλια με τη μαλακία που τους δέρνει και κυκλοφοράει αχαλίνωτη στο διαδίκτυο.

Το Σ/Κ είδα ότι γράφανε, γράφανε, γράφανε.... Εγώ το πέρασα με τη γυναίκα μου, το παιδί μου, με τους φίλους μου, κατεβαίνοντας με σχοινιά στο νταμάρι, πρώτο πλάνο φάτσα όλη η Αθήνα, μπήκα σε σπηλιά, διαολόστειλα κάτι σκουπίδια από οικοδομές και "τελετές" που βρήκα, φωτογραφήσαμε, μετρήσαμε, χαρτογραφήσαμε, με το φίλο μου τον Τζώνη πήραμε όλη την ασφάλεια της ομάδας στα χέρια μας με τα σχοινιά και τα καρφιά μας, και μετά πήγα για κατάδυση, κατεβήκαμε το περιβόητο πηγάδι στη Βουλιαγμένη, ξαναμπήκαμε και βγήκαμε με φεγγάρι... Τέτοια ωραία πράγματα.

Άσε τον "Τζέλυμαν" και τον κάθε μαλάκα να κοιμάται και να ονειρεύεται πράγματα που ΔΕΝ μπορεί να κάνει. Πιθανώς να τονίζει και το να ονειρεύεται, γιατί απλά δεν του κοστίζει και τίποτα και όλα γίνονται. Κάτι που στην πραγματικότητα δεν του πάει καθόλου καλά...