με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Τετάρτη 11 Απριλίου 2007

LOST 7, ειπες Johnny?

LOST 7
-------------------------------------------------------------------------
Φίλε Crucifire έχω διαβάσει κάπου στο internet (δεν ξέρω κατα πόσο είναι αλήθεια) ότι πριν απο χρόνια μια ομάδα ερευνητών (πριν γίνουν τα έργα του στρατού) βρήκε μια πόρτα (με κάποιο τρόπο μέσω της σπηλιάς όμως)και βρεθηκαν σε ένα μεγάλο χώρο ο οποίος φαντάσου πως ήταν σαν το χώρο που βρίσκονται οι αποβάθρες του Μετρό με ράγες σαν να υπήρχε τρένο κάποτε εκει και γύρω απο αυτό το χώρο υπήρχαν πόρτες και έλεγαν ότι άνοιξαν μια και βρέθηκαν σε έναν άλλο χώρο ο οποίος ήταν γεμάτος κρεβάτια.


δεν ειναι αληθεια καλη μου.
ο καθενας γραφει οτι γουσταρει για την Πεντελη.
εχω ακουσει και για υπογεια αρχαια βιβλιοθηκη...


LOST 7
Και βέβαια περιμένω να βρεθεί κάποιος απο το forum ακόμα και ο Johnny να μας πει με σιγουριά αν όντως υπάρχει αυτός ο χώρος ή τελοσπάντων όποιος έχει μάθει κάτι γι αυτό.


ο τζωνυ στο λεει εδω, που η ατμοσφαιρα ειναι καθαρη απο ρυπους: δεν ισχυει!

LOST 7
Τώρα μετά απο τόσα χρόνια και με όλα αυτά που έχουν γίνει κατα καιρούς γύρω απο τον χώρο της σπηλιάς (από το στρατό? απο τους Αμερικάνους?) δεν ξέρω απο ποιούς και όλες αυτές οι σφραγισμενες πόρτες που υπάρχουν εκει σε κάνουν πραγματικά να αναρωτιέσαι τι κρύβουν απο πίσω. Γιατί το σφράγισμα? Ποιος έχει επέμβει εκει και με ποιο σκοπό? Παραβιάζονται αυτες ή θα ήταν παράνομο?


ποιες πορτες?
μια μονο υπαρχει, αυτη στο τσιμεντενιο κτισμα και δεν την εβαλαν οι αμερικανοι, αλλά οι Ελληνες που αναστυλωσαν το εκκλησακι.
μην πιστευεις ο,τι διαβαζεις στο δικτυο - ο αποπροσανατολισμος και η εξουδετερωση μιας αληθειας, γινεται με την διαδοση πολλων ψευδών στον χωρο.
μεσα στα παραμυθια για τερατα, πορτες και υπογειους θαλαμους ειναι δυσκολο για τον απλο αναγνωστη να διακρινει τα αληθινα στοιχεια ωστε να κρινει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: