με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2007

LOST 7 - καλη ιδεα η ξεναγηση!

LOST 7
Αλήθεια γιατί δεν οργανώνουν οι υπευθυνοι του forum μια συνάντηση στη σπηλιά? Να ρθουν άτομα που γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει και να μας εξηγήσουν.


καλη ιδεα!

να ερθει ο εκπροσωπος του εσωτερικα να μας εξηγησει οτι οι ακουστικες εμπειριες ειναι μπουζουκοτραγουδα, ο χεντριξ να μας εξηγησει πως επιασαν φωτια τα πετρωματα και μαλακωσε η δοκος Α6 την οποια χτυπησε το πυροσβεστικο οχημα και την στραβωσε και ο τζεντλεμαν για να γελαμε (δεν εχει τιποτα να πει αλλά εχει πλακα).

διαβασε τι εγραψα στο βιβλιο και στα τοπικ και θα καταλαβεις γιατι επεσε ξαφνικα λυσσα κακια.

τρωγανε απο την Πεντελη τοσα χρονια και ηρθε ο τυχαρπαστος να αποκαλυψει στοιχεια που δεν εβλεπαν αν και ηταν μπροστα τους.

και μαλιστα ΤΖΑΜΠΑ!

ΥΓ. στο βουνο να πας για να δεις απο κοντα την δοκο Α6, τα αναλλοιωτα χαρτια και ξυλα και την τοπικη υπερβολικη οξειδωση των μεταλλων στο βαθος του αριστερου τουνελ.

δεν χρειαζεσαι ξεναγο - καλους φακους και προσοχη χρειαζεσαι!

και μετα κρινε ποιος λεει μαλακιες και ποιος οχι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: