με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Τρίτη, 1 Μαΐου 2007

επεμβαση των αρχων στην γιαφκα της αστρικης στρουγκας

σημερα τα ξημερωματα οι υπεραστρικες δικτυακες αρχες σε συνεργασια με την Υπηρεσια για την Επιβολη του Νορμαλ, εισεβαλαν στην γιαφκα της αστρικης στρουγκας.

ακολουθησε αγρια συμπλοκη των μελων του σκληρου πυρηνα της στρουγκας με τα οργανα της Αστρικης Συγκαλυψης και τελικως συνεληφθησαν για αντισταση κατα της Αρχης και του Τελους και αποκαλυψη ακρως απορρητων τεχνολογικων επιτευγματων της γαλαξιακης αυτοκρατοριας.

ο σκληρος πυρηνας της οργανωσης μετα την συμπλοκη:
και ο αρχηγος Τσελιγκας γιδοβοσκος johnniebegood:απο τα στοιχεια που βρεθηκαν στην στρουγκα, αποκαλυφθηκαν και συνελληφθηκαν και άλλα ανα τον κοσμο μελη της σατανικης οργανωσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: