με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2007

ελαβα αυτο απο τον ΑΖΑΧ, στην αστρικη μεϊλιερα μου


Bravo Nine Zero

The false story.

Η φανταστική ιστορία ένος πράκτορα της ΔΔΜ ο οποίος αποκόπηκε και έμεινε πίσω από τις γραμμές του εχθρού και έδινε την δική του μάχη για επιβίωση στην μεταφυσική μαλακία.

Ήταν φανταστικό γεγονός, έγινε τελικά αυτό που όλοι μας περιμέναμε οτι θα γίνει.
Η χώρα της επιστήμης, της αλήθειας, της θεωρίας και της απόδειξης ήταν πια υπό κατοχή.
Ενα πρωινό του Αυγούστου τα εσωτερικά στρατεύματα ξεκίνησαν την εισβολή στο κράτος της λογικής, με προπορευόμενους στρατηγούς τον Δαίμονα που πεθαίνει και την Λία, γνωστή εξ’ αλλου και από το χάρισμά της στις πολεμικές τέχνες. Πίσω τους ακολουθούσε ένα επιτελείο αξιωματικών και στρατιωτών, με χαρίσματα, αρετές, αρχές και αξίες ασύλληπτες για τον κοινό θνητό.

Μεταξύ αυτών πρωταγωνιστούν:

- ο «πάλμολιβ», ο άνθρωπος ο οποίος έσκαψε τα υπόγεια τούνελ εκατοντάδων χιλιομέτρων προκειμένου να διευκολύνει τα στρατεύματα,

- ο «τζέλυμαν» ο οποίος κουβαλούσε τα σακίδια των υπολοίπων και πάντα στο δεξί πόδι της στρατηγού Λιά,

- ο «ΚαΤο» ο οποίος κατάφερνε να αλλάζει την πραγματικότητα προς όφελός του, ενεργοποιώντας το 123ο κλώνο του RNA του,

- ο «απέραντος» μηχανικός, ο άνθρωπος με κύριο και αποκλειστικό σκοπό ζωής την κατασκευή μηχανών οι οποίες κοντρόλαραν τα μυαλά των αντιπάλων,

- η ακοντίστρια, αεροπόρος υπεύθυνη για τον εναέριο βιοχημικό πόλεμο

και άλλοι πολλοί.

Μόνοι, πίσω από τις γραμμές του εχθρού έμειναν ελάχιστοι μαχητές οι οποίοι πρόβαλαν αντίσταση και με διάφορα σαμποτάζ προσπάθησαν να επιβραδύνουν την προέλαση των «σοφών»…..

To be continued…..

* Τα παραπάνω είναι φανταστικά πρόσωπα.


δεν ξερω για σας, αλλά εγω συγκινηθηκα...
ισως επειδη ειναι συμπολεμιστης μου απο τα παλια μετωπα.

δεν θελω να σας προϊδεασω, αλλά παρτε βελονες κι αρχιστε το πλεξιμο - θα χρειαστουμε μερικα πουλοβερ ανκορα για την διασωση του πραχτορος.

ενυ γουεϊ, παιρνω τηλεφωνο Τωρα τον Πρεκα για να απαγγειλει την Ωδη στον Χαμενο Πρακτορα, που θα συνθεσουμε συντομα.

ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ

1 σχόλιο:

Chrisanthi είπε...

'* Τα παραπάνω είναι φανταστικά πρόσωπα.'

Ναι, είναι φανταστικά, και όχι μόνο!

Είναι υπέροχα,απίθανα, εξωπραγματικά, με δυό λόγια είναι ΓΟΥΑΟΥ!Η Λιά ( κατά το Μπαρμπα-Λιά), σαν πραγματική αμαζόνα, με λίγα καίρια χτυπήματα της εσωτεριστικής πολεμικής τέχνης καμ-τσι-κι-ουαν, κατόρθωσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο απο όποιον της κουνήθηκε, και τώρα όποιος απλά ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ να της κουνηθεί, τιμωρείται εκ των προτέρων ( Αυτό είναι το καινούργιο δημοκρατικό σύστημα - είσαι ένοχος προ της αποδειξης του ενάντιου). Παρά ταυτα, μπράβο στους αγωνιστές που , έχοντας πάει Underground συνεχίζουν τον άνισο αγώνα τους..
¨"Ανισος, μα γιατί?" θα μου πείτε.

- Γιατί, καλοί μου αγωνιστές, υπάρχουν , εκτός από παλμολιβ, τζέλυμαν, Λιά και συμπαραμαρτούντες που βγάζουν μάτι, και οι άλλοι, οι αφανείς υποστηριχτές των εσωτερικών στρατευμάτων, που στηρίζουν το σύστημα χωρίς να τους πάρετε πρέφα. Τα στρατεύματα, βλέποντας τον κίνδυνο απο τους underground αγωνιστές,αλλά και την πτώση της ακροαματικότητας, έχουν καλέσει τις αφανείς ενισχύσεις, που δεν τους υποψιάζεστε καθόλου, το αντιθετο μάλιστα!