με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2007

τζεελλυυυ! ο ΑΖΑΞ σε γυρευει!

JellyMan λέει....

"Ζούμε σε μία τεράστια προσομοίωση υπολογιστή, σε ένα τεράστιο βιντεοπαιχνίδι. Αν κοιτάξουμε τα πράγματα γύρω μας με τον "μεγενθυτικό φακό" βλέπουμε... pixels.

Δεν είναι τελείως αστήριχτο, μεταφορικά αν το δούμε έχει βάση. Πραγματικά στον μικρόκοσμο της κβαντικής πολλά πράγματα είναι περίεργα. Λες και "βλέπουμε" για πρώτη φορά τις "ρωγμές" της προσομοίωσης. Θεμελιώδεις ιδέες δεν είναι πια η μάζα ή το φορτίο ή η δύναμη, αλλά όλα πηγάζουν και είναι στατιστικο-πιθανολογικές εκφάνσεις της πληροφορίας.

Δηλαδή όλα είναι ψευδαίσθηση, θεμελιώδες "υλικό" του κόσμου είναι κάτι ασύλληπτο που εκδηλώνεται σε μας με τη μορφή ύλης, φορτίου, δυνάμεων κλπ.

Dare To Dream"


Και εγώ απορώ ...
τις βγάζει μόνος του αυτές τις μαλακίες λόγω ζέστης ή κάθεται και τις διαβάζει κάπου ....

Στο «κακιά λέξη» φόρουμ όλοι που είναι αποτυχημένοι επιστήμονες ή ανίκανοι να γίνουν επιστήμονες γίνονται ξαφνικά δόκτορες Μπαρουφολογίας και με λέξεις «φανταχτερές» (όπως κβαντική φυσική, στατιστικο-πιθανολογικές, κ.α.) προσπαθούν να μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Κανισάκι .... είμαι σίγουρος πώς μετά και από αυτό το πόστ σου η Λία θα σου πετάξει μπισκοτάκι .... Good Boy …Good Boy …. Γούφ...Γούφ....

Azax




Δεν υπάρχουν σχόλια: