με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007

lia
Διαχειριστής
Greece
6629 Μηνύματα Απεστάλη: 05/07/2007, 04:35:50
******************************************************
Ως προς το θέμα μας τώρα. Αν και όπως έχω γράψει σε προηγούμενο μήνυμά μου, από την πλευρά μας έχουμε κόψει τα νήματα με τις δυσάρεστες καταστάσεις που αποτέλεσαν αντικείμενο του παρόντος θέματος, η συκοφαντική δυσφήμιση καλά κρατεί.
Στον κατάλογο των αποκαλούμενων «πετ» προστέθηκε ακόμα ένα μέλος των forums που συμμετέχει στην παρούσα συζήτηση και που εξέφρασε μία άποψη η οποία δεν άρεσε στον Jonniebegood.


λια μου, συκοφαντια ειναι οταν λες ψεματα για καποιον ανθρωπο.

οταν λες αΛηθειες για εικονικους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ λογαριασμους, δεν ειναι συκοφαντια αλλά συκοφαγια ή οποια βοηθα και στην λειτουργια του εντερου.


Χαρακτηρίστηκε ότι «γλείφει» για να γίνει συντονιστής, μία τακτική εκφοβισμού και προσπάθειας υποτίμησης απόψεων, που δεν είναι η πρώτη φορά στην οποία γινόμαστε μάρτυρες. Για την ακρίβεια, εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτή η καθαρά φασιστική νοοτροπία προσπαθεί να μολύνει την καλή προαίρεση πολλών ανθρώπων, βαφτίζοντας όλους όσους τολμήσουν να πουν έναν καλό λόγο για το esoterica και τους υπευθύνους του ως πετ δικά μας και γλείφτες!

ελα βρε λια, εκει ημουν οταν εγινε ο πεθαμενος συντονιστης και μαλιστα καποιοι του το ελεγαν στα ισα οτι παει για συντονιστης.
χτυπαγε διπλοβαρδιες να γραφει εκεινα τα γλυκερα μηνυματα με τους "καλους" τους λογους.
υπαρχει περιπτωση να κανετε διαχειριστη καποιον που σας κανει κριτικη?
τα πετ σας προωθειτε.


Επιπλέον στο συναφές blog του πρώην μέλους Βριλ δημοσιεύεται ότι το esoterica και το metafysiko είναι εν ολίγοις «μπουρδέλα», πράγμα το οποίο προσβάλλει βεβαίως εκτός από τις προσπάθειες αυτές, και τους ανθρώπους οι οποίοι είναι μέλη των κοινοτήτων τους.


αυτα στον βριλ.
εμεις δεν ειμαστε κοινοτητα για να φερουμε συλλογικη ευθυνη, αυτονομα ατομα ειμαστε.
εγω αν ειναι να σας πω μπουρδελο, θα σας το πω στα ισα και με μπολντ γραμματα.


Δυστυχώς και καθώς φαίνεται, κάτω από την ταμπέλα της ελευθερίας του λόγου, κρύβεται βαθύτατα φασιστική νοοτροπία.

αυτο ακριβως διαπιστωσα μετα απο 3 χρονια στο φορουμ σας!

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις δημοσιεύσεις που προσπαθούν καταχραζόμενες την διαδικτυακή αυτή «ελευθερία» να σπιλώσουν υπολήψεις ανθρώπων και να εξευτελίσουν ζωντανά και έμπρακτα οράματα, που σκοπεύουν στην προώθηση της ανθρωπιάς, της φιλοσοφίας, της αυτογνωσίας, της αναζήτησης, του αλληλοσεβασμού.

ειστε οι καλυτεροι πελατες του μπλογκιου τουτου!
αλλά περιοριστε λιγο τις χριστοπαναγιες στα σχολια σας και βαλτε και λιγο φαντασια στο βρισιδι που μου ριχνετε.


Οράματα που εκφράζονται με διάφορους τρόπους ανά τον κόσμο και που πολλά από αυτά έχουν ως φορέα έκφρασης το διαδίκτυο.

οπως το οραμα του βιασμου απο εξωγηινες που κανουν βζιν βζουν!
ή το οραμα του τζελλυ να γινει "η πρωτη φιρμα" του μαγαζιου.


Έτσι, από τη μια μεριά μπορεί να λυπούμαστε, που η ανωριμότητα κάποιων ανθρώπων πιθανόν να στερήσει στους άλλους ανθρώπους το δικαίωμα της καλοπροαίρετης και ειλικρινούς έκφρασης.

εγω θα αρχισω να διαφημιζω τα τοπικ σας στο μπλογκ μου, για να μην στερησω το δικαιωμα της καλοπροαιρετης και ειλικρινους εκφρασης σε αλλους ανθρωπους.
απο που να ξεκινησω αραγε?
μηπως απο τις επικλησεις στον σατανα, ή να αρχισω με το καυτο θεμα βζιν βζουν?


Από την άλλη μεριά όμως, μας χαροποιεί το γεγονός ότι για την ώρα αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό. Όσον αφορά το esoterica, το μήνα που πέρασε (Ιούνιος) σημειώθηκε ο εκπληκτικός αριθμός των 328.000 επισκεπτών μέσα σε ολόκληρο το μήνα.

φιλοι μου ειναι λια μου, που εμπαιναν να δουν αν εχω γραψει κατι νεο, ή αν με εχεις μπαναρει.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ!


Αριθμός πρωτοφανής για τα ως τώρα στατιστικά μας δεδομένα (που μας κατατάσσουν, σύμφωνα με πολύ έγκυρα συγκρητικά στοιχεία, μέσα στους 15 δημοφιλέστερους διαδικτυακούς τόπους στην Ελλάδα), αλλά και ιδιαίτερα για το μήνα Ιούνιο, που συνήθως οι επισκέψεις μειώνονται.

εισαστε οαση χαρας μεσα στον καυσωνα γι αυτους που δε πανε διακοπες!
που αλλου θα γελασει ο κοσμακης?
που αλλου εχει μαθηματα παραφυλαξης και τσίου τσιού για αρχαριους?


Χαιρόμαστε λοιπόν, γιατί αυτή η κοινότητα αποδεικνύεται ότι είναι δυνατή,

αρχισατε τα βαρακια και οι τεσσερεις? (τρεις κι ο τζελλυμαν που λενε)
μπραβο παιδια!


γιατί μπορεί να εκφράσει ένα ανώτερο όραμα

ποιο ακριβως ειναι το οραμα σας, θα μας πειτε και μας?
δεν ειναι να γινει μεγαλο και τρανο το μαγαζι και να στελνει τον εκπροσωπο του σε ολα τα πανελ να κατακεραυνωνει τους παντες? (και τον Μαμαλακη)


και γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ζητούν να είναι αναγνώστες ή και ενεργοί συμμετέχοντες και αυτό που ζητούν μπορούμε να το προσφέρουμε.

δωστε βζιν βζουν στον λαο και συντονιστιλικι στον τζελλυ.


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού,
να μην κανεις μαλακιες!

2 σχόλια:

Vril είπε...

"Επιπλέον στο συναφές blog του πρώην μέλους Βριλ δημοσιεύεται ότι το esoterica και το metafysiko είναι εν ολίγοις «μπουρδέλα», πράγμα το οποίο προσβάλλει βεβαίως εκτός από τις προσπάθειες αυτές, και τους ανθρώπους οι οποίοι είναι μέλη των κοινοτήτων τους."

Λοιπόν, αυτό είναι συκοφαντική δυσφήμιση, γιατί εγώ πουθενά δεν είπα τέτοιο πράγμα ! Άνοιξα μια νέα θεματική ενότητα με παραπομπές (links) σε ιστοσελίδες με ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. Εκεί μπορεί ο κάθε επισκέπτης του ταπεινού μου blog να βρεί πληροφορίες για θέματα που δεν έχω στο blog μου. Διευκόλυνση κάνουμε, τζάμπα διαφήμιση!

Αλλά έχουμε και μια αποποίηση ευθύνης για το περιεχόμενο εξωτερικών περιεχομένων! Μη μου έρθει κανένας και μου διαμαρτυρηθεί ότι πήγε να καλέσει πνεύμα και βγήκε η STROUGAFON και τον χρέωσε υπέρογκα ! Α, όλα κι όλα !!!

Chlebouras είπε...

''Αριθμός πρωτοφανής για τα ως τώρα στατιστικά μας δεδομένα (που μας κατατάσσουν, σύμφωνα με πολύ έγκυρα συγκρητικά στοιχεία, μέσα στους 15 δημοφιλέστερους διαδικτυακούς τόπους στην Ελλάδα), αλλά και ιδιαίτερα για το μήνα Ιούνιο, που συνήθως οι επισκέψεις μειώνονται. ''

Κι εγώ που νόμιζα ότι τους κάνεις εσύ διαφήμηση στο εσοτερικα,ρε johnnie,αλλά φαίνεται ότι δεν ήσουν εσύ, ο καύσωνας έφταιγε, καθόντουσαν όλοι κλεισμένοι μέσα με τα air-condition ανοιχτά και τους υπολογιστές στο φούλ, πως να διασκεδάσει κανείς? να μου το θυμηθείς, άμα δεν έχει καυσωνα, θα πέσει η δημοτικότητα.. Πάντως, έχει ενδιαφέρον, πως διαστρεβλώνουν κάποια στατιστικά στοιχεία υπέρ τους, ενώ 'βγάζει μάτι' ότι η μεγάλη επισκεψιμότητα του Ιουνίου ήταν για άλλους λόγους.. Θαυμάσιο δείγμα του 'doublespeak'- Orwell,'1984'