με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Κυριακή 1 Ιουλίου 2007

εξ αιτιας αυτων, κλειδωθηκε το τοπικ για την Παρνηθα

gellyman
Γλοιωδης Μαλακας 333ης Βαθμίδας
756 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/07/2007, 05:49:52
**************************************************
Οπότε δεν είναι δίκαιο να την κατηγορείς. Όσο κι αν χαϊδολογιέται με αληταράδες σαν να μη τρέχει τίποτα.


ρε σταφυλοκοκκικο πυον, κατηγορεις μια παντρεμενη γυναικα με παιδι οτι χαϊδολογιεται μαζι μας, επειδη ηρθε στις προσκλησεις μας για βοηθεια στις δενδροφυτευσεις και εσκαψε και κουβαλησε κουβαδες με νερο?

εχει μεγαλυτερα αρχιδια απο σενα η Μινα.


Avallon, πέρασες καλά όταν φύτεψες δέντρα μαζί τους; Εγώ να δεις τι καλά που πέρασα όταν με βγάζανε ομοφυλόφιλο, "φτωχόπουστα", "βρωμόπουστα", "μαριονέτα", "πετ", "γλοιώδη", "βαλτό από το metafysiko", "ότι απειλούσα μια γυναίκα ότι θα βάλω αλβανούς να τη δείρουν", "βαλτό από το esoterica".

αν κρινει απο το πως της απευθυνεσαι, μαλλον δικιο εχουμε, ε?

εισαι και γλοιωδης και πετ και ηλιθιος και αρχιμαλακας!


Πολύ πλάκα είχε, θα το διασκέδασες κι εσύ φαντάζομαι.

το διασκεδασε γιατι αγαπαει την φυση και απολαυσε την κουραση και τον ιδρωτα.

πηγαινε μαλιστα μονη της και τα ποτιζε τα δεντρακια όποτε μπορουσε.

σε αντιθεση με σενα που η μονη κοπωση στην οποια υποβαλεις τον εαυτο σου, ειναι η πληκτρολογιση μαλακιων στο εσωτερικα και το παιξιμο του πουλιου σου.


Αν δεν το κατάλαβες, από τη δική σου (και άλλων σαν κι εσένα) άνευ όρων αποδοχή προς τη συμπεριφορά τους πηγάζει αυτή η παλιανθρωπιά.

τζελλυμαν ειμαστε περισσοτεροι και ολοι συμφωνουμε οτι εισαι γλοιωδης μαλακας.


Γιατί σαν να μη τρέχει τίποτα, έρχεσαι και τους ενθαρρύνεις ξεχνώντας ότι μέχρι και σήμερα επιδίδονται σε ένα ατελείωτο οχετό λοιδωρίας κιτρινιστικής απομόνωσης φράσεων, συκοφαντικής δυσφήμισης, εξευτελισμού ανθρώπων και δημαγωγίας.

και που να δεις τι θα σου κανω αμα σε πετυχω απο κοντα...
ξερεις τι θα πει παρα φυσιν εδρα?


Βέβαια δεν περιμένω φιλότιμο από σένα, γιατί έτσι και κάνεις πως μου μιλάς φιλικά, σε ξέγραψαν. Καλή διασκέδαση.

δεν περιμενει φιλοτιμο απο τους αλλους, ο πιο σιχαμενος λογαριασμος που παρουσιασθηκε ποτε...


gellyman
Γλοιωδης Μαλακας 333ης Βαθμίδας
756 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/07/2007, 05:53:04
********************************************
Ανακυκλωμένε μπέμπη, τις ψυχολογικές προβολές της παιδικής ψυχοσύνθεσής σου τις μάθαμε.
Κοίτα στην υπογραφή σου στο foscaving τι έβαλες, ρε σαλταρισμένε, που θα χαρακτηρίσεις οποιονδήποτε "μωρό σου".


ο μπομπ σφουγγαρακης ειναι ο αγαπημενος μου σουπερ ηρωας γιατι φοραει το παντελονι του πανω απο βρακι του και εσυ εισαι το αγαπημενο μου μωρο!
μωρο μου ανυπομονω να σε συναντησω απο κοντα!!!
και θα σε συναντησω ξερεις.



gellyman
Γλοιωδης Μαλακας 333ης Βαθμίδας
756 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/07/2007, 06:02:54
***************************************************
Νέο μέλος _Owl_, ο καινούριος σου φιλαράκος βρίζει τους διαχειριστές σε άλλους χώρους, αποκαλεί το forum και τους συντονιστές του "κακή λεξη", λασπολογεί κατά συρροή εδώ και μήνες, κατα-συκοφαντεί με κιτρινιστικές απομονώσεις φράσεων και αρρωστημένη συνομωσιολογία όποιον στην κατα-σαπισμένη από υπεροψία σαχλοκούδουνά του έχει τοποθετήσει ως εχθρό του, δημαγωγεί σε ένα ατελείωτο οχετό παραπλανητικής ειρωνείας που καμία σχέση δεν έχει με την ουσία των πραγμάτων αλλά αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων, κατάπτυστη δημαγωγία δηλαδή. Αλητεία.


για μενα λεει το τσολι.

Αν πάλι είσαι κανένα από τα διεγραμμένα μέλη της αγέλης του, αν είσαι ο αλητο-ψυχίατρος dim-kar που προέτρεπε ένα άτομο με ειδικές ανάγκες να βάλει το χέρι του σε βραστό νερό, αν είσαι ο δηλωμένος σαδιστής που ασκούσε ψυχολογική βία σε ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, και προέτρεπε ένα άλλο άτομο με πιθανά ψυχολογικά προβλήματα να αυτοκτονήσει, αν είσαι μια από τις υπόλοιπες ύαινες της παρομοίας συμπεριφοράς αγέλης του, τότε χάρισέ μας την απουσία σου.

θα σου χαρισω κατι σκληρο και μακρυ οταν θα σε πετυχω φλώρι.

για την ωρα θα ασχοληθω με τα αφεντικα σου, γιατι ενοχος δεν ειναι ο καραγκιοζης, αλλά ο καραγκιοζοπαιχτης.

ενοχοι ειναι αυτοι που σε αφηνουν να βριζεις επωνυμους ανθρωπους και κλειδωσαν το τοπικ για την Παρνηθα, αντι να μεταφερουν τα εμπαθη και γλοιωδη μηνυματα σου.

"γεια σου μπαμπακο.
γεια σου οικογενεια.
γεια σου εσωτερικα!"

1 σχόλιο:

Vril είπε...

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις του Τζέλλυμαν δεν με ενδιαφέρουν. Προσωπικά πιστεύω, ότι αν καβαλάει μια ΜΟΣΧΑΡΑ που έχω κατα νού, πιθανότατα να είναι από σεξουαλικής προτίμησης ... ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ !

"Βρωμόπουστας" είναι γι αυτόν διακριτικός τίτλος, τον κέρδισε άξια, και καμία σχέση δεν έχει με τους ομοφυλόφιλους, που άν ήξερες να διαβάζεις θα το είχες εντοπίσει ήδη αρκετές φορές.

Τα blog έγιναν για να μετριαστεί η παραπληφορήση. Το ινστρουμενταλισμένο παρατράγουδο της κλίκας της δικής σου. Όπου ακούτε για σπηλαιολόγους και σχοινιά βγάζετε καντήλες. Γι αυτό τον λόγο μαζέψατε και το κωπρόσκυλο τον Τζέλλυμαν και τον βάλατε να φυλάει το μαντρί σας. Όταν καταλάβατε ότι μέσα στη λύσσα του δάγκωνε και τα άλλα σας τα πρόβατα -και μιλάω για μια συγκεκριμένη περίπτωση τώρα- τότε καταλάβατε ότι πλέον έχετε χάσει τον έλεγχο του βρωμόσκυλου. Κάντε του ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ εδώ και τώρα, τώρα που το κλωτσήσατε το λυσσασμένο, τώρα θα δαγκώσει και εσάς.