με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Τρίτη 10 Ιουλίου 2007

επειδη δεν συμμορφωνεστε με τους κανονισμους λειτουργιας του μπλογκίου...

σκεπτομαι να σας βζινβζουνισω (μπαναρω στην τοπικη διαλεκτο) απο τις 15 του μηνος, για αοριστο χρονικο διαστημα!

λυπαμαι τους φιλους που θα τους λειψει το γελιο που αφθονα προσφερετε, οπως και τους αναξιοπαθουντες ανωνυμους μαλακες που εκτονωνουν εδω την σεξουαλικη τους στερηση σχολιαζοντας, αλλά ειμαι αναγκασμενος ως αντμιν/γενικος δερβεναγας/χαλίμης να επιβαλλω την ταξην και την ευνομιαν!

επιπλεον μου στερησατε τον τζελλυ, εξαφανισατε την ξανθια που βγηκε απο τα ρουχα της, πουλατε ειδη προικος (οπως σεντονια με κιτρινους λεκεδες) απο την Κινα και δεν μου αρεσει η αποχρωση της αυρας σας. (ειναι σαν των παιδιων giftigo)

βζινβζουν (μπαν στην τοπικη διαλεκτο) λοιπον απο τις 15 και μετα.

3 σχόλια:

Chlebouras είπε...

Ωχ, και τι πρέπει να κάνουμε για να εξιλεωθούμε, εμείς που δεν ήμασταν άτακτοι, και θα μας βζινβζουνίσεις άδικα? Πως θα περνάμε την ώρα μας, άμα δε μπορούμε να κάτσουμε πολύ στη θάλασσα, αν έχει τσούχτρες, πίσσα, ρύπανση, χοντρες μαμάδες με παιδάκια που τσιρίζουν γιατί δεν θέλουν να φάνε τα 47 κεφτεδάκια που τους ταϊζει η μαμά τους για κολατσιό, καρχαρίες, φουσκωτά,φουσκωτούς και τα άλλα ωραία των ελληνικών παραλιών?Δώσε μας τουλάχιστον μια ιδέα πόσο θα κρατήσει το "επ'αόριστον" - γιατί έτσι είναι πολύ αόριστο..

johnniebegood είπε...

ενα τερμινο μονο, οσο θα χρειαστει η αποστολη της αστρικης στρουγκας στην ερημο του τακλαμακαν, για την ανευρεση του χαμενου ερευνητη κυριου Μπαρουφα.

Chlebouras είπε...

Ax, τώρα ησύχασα, αφού είναι μόνο ένα τέρμινο..
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο χαμένος ερευνητής Μπαρούφας δεν βρίσκεται στην ερημο Τακλαμακάν, στην Ομόνοια ήτανε προχτές και έπινε καφέ στο "Εβερεστ"- για αυτό το λόγο, και επειδή έτσι κι αλλιώς ο Μπαρούφας είναι ένας χαμένος απο χέρι, μην τον ψάχνετε.