με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Κυριακή 15 Ιουλίου 2007

δηλαδη αμα εγγραφω στο κακιαλεξη.gr

...απο την ερημο του τακλαμακαν που θα παω για αποστολη αναζητησης των σεξογηινων που κανουν βζιν βζουν, θα με αναγνωρισει η λια?
απο τα φρυδια μαλλον...

5 σχόλια:

Chlebouras είπε...

Βέβαια και θα σε αναγνωρίσει!Και στον πάτο της αβύσσου να πάς, θα σε αναγνωρίσει, γιατί με τα υπερσύνχρονα συστήματα τεχνολογίας που διαθέτει,
1) όποιος μπήκε στο Εσοτερακλαν με nick
2) Οποιος μπήκε χωρις nick, aλλά μόνο για να διαβάσει
3) Οποιος δε μπήκε, αλλά ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙ,

Εχουν όλοι μαρκαριστεί με μικροτσίπ τηλεσκεπτομορφικής τεχνολογίας, η οποία λειτουργεί μόνο με τη ΣΚΕΨΗ, γι'αυτό και είναι απρόσβλητη και παντοδύναμη ( ή κάπως έτσι θέλουν να νομίζουμε..)

Vril είπε...

αμα μπείς από τον ίδιο υπολογιστή, προφανώς ΝΑΙ !

Γιατί κυκλοφορεί η "βρώμα", ότι πέραν των cookies έχουν βάλει και άλλα πραγματάκια στον υπολογιστή σου....


ΜΑΚΡΙΑ !!!

Chlebouras είπε...

Vril, τι "πραγματάκια" δηλαδή?Κάτι που δεν ανιχνεύεται ούτε απο Firewall,ή Norton security? Τα πράγματα ίσως να είναι πολύ πιό σοβαρά απ' ότι φαίνονται..

johnniebegood είπε...

βρηκα αυτο:

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ που Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, όπως και για 30 εκατομμύρια νέους στον κόσμο, το Facebook είναι ένας δημοφιλής τρόπος διαδικτυακής επικοινωνίας. Για τους καθηγητές του βρετανικού ιδρύματος, όμως, είναι ένας τρόπος να εντοπίζουν και να τιμωρούν τους «ταραχοποιούς» φοιτητές με πρόστιμο που μπορεί να φτάσει έως και τα 150 ευρώ. Κάποιοι από αυτούς τους τελευταίους έκαναν το λάθος να «ανεβάσουν» φωτογραφίες τους στο προσωπικό τους Facebook όπου εικονίζονται... λουσμένοι με αφρό, αυγά ή και αλεύρι, όπως γιορτάζουν δηλαδή γενιές και γενιές φοιτητών το τέλος των εξετάσεων.
Το αυστηρό πανεπιστήμιο και η 800 ετών ιστορία του δεν ενέκριναν ποτέ αυτού του είδους τους εορτασμούς. Μόνο που τώρα θεώρησαν ότι βρήκαν και τα πειστήρια του εγκλήματος, έστω και αν προκάλεσαν τις διαμαρτυρίες των φοιτητών για παραβίαση της ιδιωτικότητάς τους. «Δεν ξέρω πώς βρήκαν πρόσβαση οι επόπτες. Πίστευα ότι οι προσωπικές μου ρυθμίσεις εξασφάλιζαν ότι μόνο οι φίλοι μου μπορούσαν να δουν τις φωτογραφίες μου», λέει η 21χρονη Άλεξ Χιλ, η οποία έλαβε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από το πανεπιστήμιο με τις φωτογραφίες της.

απο εδω: http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20070718&nid=5268441&sn=%CE%9A%CE%9F%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3&spid=877

Chlebouras είπε...

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να εντοπιστεί η φοιτήτρια - το ξέρω το facebook, οι περισσότεροι βάζουν μια φωτο δίπλα στο nick τους, και κα΄ποιοι το όνομα τους. Το πως την βρήκαν τη φοιτητρια? Θα μπορούσε ένας συμφοιτητής - καρφί, που θέλει να τάχει καλά με τους καθηγητάδες ( το ξέρουμε καλά το στυλάκι, ε?), να λέει στους συμφοιτητές του, όπως κάνουν πολλοί, " είμαι στο Facebook, θέλεις να ανταλλάξουμε φωτογραφίες?", και έτσι να έχει πρόσβαση, και να τους καρφώνει!

Εξαρταται βέβαια, αν έπιασαν ΟΛΟΥΣ όσους είχαν ρίξει αυγά, μπύρες, τούρτες, κτλ. η μόνο ορισμένους..