με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

Γεια σας

lia
Διαχειριστής
7027 Μηνύματα Απεστάλη: 28/09/2007, 20:44:13
--------------------------------------------------------------------------------
Γεια σας.
Το θέμα επανενεργοποιείται, εφόσον έγιναν οι απαιτούμενες επεμβάσεις που αφορούν:

- Μετα*ορά του μη*ύματ*ς του συμμετέχ**τα στη συζήτηση "Συν**ινού" - **εστάλη: 27/09/2007, 03:53:54 στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ και *ντικατάστ*ση των υβριστικών και αισχρών εκφράσεων με αστερίσκους, καθ*ς επί*ης **ι διαγράμ*ιση περιπαιχτικών και προσβ**τικών εκφράσεω*.

- Αντι**τάσταση με αστ*ρίσκο*ς σε μέρος φράσης του συ**ετέχοντα στη *****ηση "samuel**74", η οποία **** αισχρή *** προσβλητική και έπ*ιξε έντονα εμπρ**τικό ρόλο στη συζήτηση, απ****ώντας πρόκληση για την προσωρινή (****ζουμε) εκτροπή του θέ**τος.

- Διαγράμ**** του μηνύματος του μέλους "Ψ*λός", το οποίο είχε εμπρηστικό και εμμέσως προσβλητικό χαρακτήρα και συνέ**λλε εντέχνως στην εκτροπή του θέματος.

Επίσης:
- Ο λογαριασμός "Συνοδινός" απενεργοποιείται. Μετά την παρέλευση ενός μηνός, στην περίπτωση που αντιληφθεί σε ποιο χώρο βρίσκεται και ποια όρια θα έπρεπε να επιβάλλει στον εαυτό του ώστε να σεβαστεί και τον χώρο αλλά και τους αναγνώστες και συμμετέχοντες στις συζητήσεις, εάν επιθυμεί να ξανασυμμετάσχει στα forums του ********* σεβόμενος του κανονισμούς των συζητήσεων, μπορεί να μας το ζητήσει αποστέλλωντας ένα email, στο οποίο θα εκθέτει με ειλικρίνια όποιους άξιους λόγους έχει, για τους οποίους πιστεύει ότι θα έπρεπε να επανενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του. (Να σημειώσουμε εδώ, ότι αυτή ήταν και η τρίτη σε σειρά απενεργοποίηση του λογαριασμού "Συνοδινός". Οι προηγούμενες δύο ήταν χρονικές απενεργοποιήσεις).

- Ο λογαριασμός "samuel1974" απενεργοποιείται για μία βδομάδα.


ΗΔΟΝΙΚΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ Ε ΛΙΑ ΜΟΥ?



προσεχε μονο το συνδρομο της Αικατερινης της μεγαλης βρε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: