με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

στις ποσες εμφανισεις παιρνει κανεις το διπλωμα του ειδικου φαντασματων?

ή στις ποσες εμφανισεις, καιγεται?
χαχαχα!

νασαι καλα πραχτορα γιδοβοσκε γηγενη για την ενημερωση!!!



ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ
Μέλος 2ης Βαθμίδας
244 Μηνύματα Απεστάλη: 05/11/2007, 23:42:39
**********************************************************
Για μια ακόμη φορά η Δρούζα έγραψε, παρουσιάζοντας τα αυθεντικά της βίντεο! Θα περιμέναμε πάντως μια πιο κριτική στάση από τον εκπρόσωπο του κακια λεξη.γρ.
Το περίφημο βιντεάκι είναι πασίγνωστο στο YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=jhL4j9DEFHo
ως "El fantasma de la curva" δηλ. το φάντασμα της στροφής, κι έχει αναλυθεί σε πολλαπλά sites ως ψεύτικο.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην ταινία είναι η εμφάνιση ενός κινητού μεταξύ χρόνων 5:58 και 6:02 στο ταμπλό του αυτοκινήτου!! Δεύτερο είναι η λάθος θέση των φώτων στο δρόμο σε μια από τις διακοπές της ταινίας και τρίτο το χαζό εφέ του κρεσέντο της μουσικής και του κοντινού πλάνου των φτηνιάρικων θρίλερ. Η δε ηθοποιός έχει αναγνωρισθεί ως η Sara Cipriano.





Λίγο περισσότερη προσοχή στα λεγόμενα σας παρακαλώ

Να μην ξεχάσω να πω ότι στην εκπομπή παρουσιάστηκαν κι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ στατικές φωτογραφίες όπως αυτή:




και μάλιστα με την προειδοποίηση να μην την κοιτάμε για πολλή ώρα!

Ας συνεισφέρω κι εγώ λοιπόν με μια αυθεντική φωτο
:





elo
Μέλος 3ης Βαθμίδας
616 Μηνύματα Απεστάλη: 07/11/2007, 00:10:58
******************************************************
Πάντως και εγώ που παρακολούθησα την εκπομπή της Δρούζας, πρέπει να πω ότι η στάση του εκπροσώπου του Esoterica ήτανε πολύ σωστή και τοποθετημένη όπως έπρεπε πάνω σε αυτά που παρουσιάστηκαν .

Στο συγκεκριμένο βίντεο που έγινε αναφορά εδώ μέσα ως «"El fantasma de la curva" δηλ. το φάντασμα της στροφής» αναφέρθηκε πως υπάρχει η εκδοχή να είχε σαν στόχο να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο συναισθηματικό αποτέλεσμα και βέβαια το αποτέλεσμα επιδράει σε εμάς που παρακολουθούμε αυτά τα δήθεν φαντάσματα να μας κάνουν να τα πιστέψουμε και να τρομάξουμε…..

Αυτή η πρόταση του, πιστεύω τα λέει όλα και είναι πολύ έξυπνα διατυπωμένη .

Βέβαια πρέπει να επισημάνουμε και κάτι πολύ σημαντικό, διαφορετικά είναι να παρακολουθούμε κάποια εκπομπή από την τηλεόραση και να κρίνουμε και εντελώς διαφορετικά να συμμετέχουμε προσπαθώντας μέσα σε ένα αγχωμένο και περιορισμένο χρόνο να δώσουμε τα μηνύματα που πρέπει με λίγες προτάσεις όλο νόημα .


οσο εξυπνα και να θες να το διατυπωσεις elo μου, εννοουσε ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ!

ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ, και εσυ εισαι ελευθερος να το ερμηνευσεις οπως θελεις.
οπως εγω ειμαι ελευθερος να ερμηνευσω την ερμηνεια σου οπως θελω.
προσεξε γιατι βρισκεσαι κοντα στο να καταταγεις στα πετ.


Dying_Incudus
Συντονιστής
petland
8577 Μηνύματα Απεστάλη: 07/11/2007, 09:46:29
***********************************************************
Αγαπητέ ΟΚΤΙΝΟΜΕ, εγώ δεν θυμάμαι τον εκπρόσωπο του Esoterica να αποδέχεται το βίντεο που σχολιάζεις ως ένα βίντεο το οποίο μας δείχνει ένα φάντασμα - ο elo μάλιστα αναφέρει την απάντηση που έδωσε - ούτε την φωτογραφία που σχολιάζεις.
Για την ακρίβεια, δεν θυμάμαι να ανέφερε ότι κάποιο από τα στοιχεία μας δείχνει κάποιο φάντασμα κλπ αλλά έδειξε μια πιο ερευνητική στάση απέναντι τους...
Λίγη περισσότερη προσοχή στην παρατηρητικότητα σας παρακαλώ...



ερευνητικοτατη σταση, συμφωνω!!!
του τυπου, "αν ειναι αληθινο ειναι εκπληκτικο"!
σκετη σαφηνεια και ερευνα ο μεγαλος!!!

λιγη περισσοτερη προσοχη στην σοβαροτητα σας παρακαλω...



ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ
Μέλος 2ης Βαθμίδας
244 Μηνύματα Απεστάλη: 07/11/2007, 19:33:17
****************************************************
Μάλλον δεν βλέπαμε την ίδια εκπομπή αγαπητέ Incubus. Εγώ θυμάμαι κάτι σχόλια περί αιθερικού κ.τ.λ. και όχι σιωπή. Γιατί απάντησες πάντως εσύ κι ο "elo", κι όχι ο ενδιαφερόμενος;

OK, επανορθώνω:

Τι καταπληκτική, υπέροχη, σούπερ ντούπερ, και ανεπανάληπτη εκπομπή ήταν αυτή που είδαμε!! Προτείνω να στείλουμε δύο ομαδικές επιστολές.
Η μια με συγχαρητήρια στην κα Δρούζα και η άλλη στην παρακάτω ιστοσελίδα που τολμά να αμφισβητεί τέτοια καταπληκτικά βίντεο.


http://www.ghoststudy.com/main/fakepage.html


Κι αφού διασκεδάσαμε, να πούμε και δυό λογάκια. ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ σημαίνει πρώτα απ'όλα ΑΡΝΗΣΗ. Άρνηση του κόσμου, του τρόπου ζωής που μάθαμε, της Λογικής (με κεφαλαίο Λάμδα), άρνηση της ίδιας της πραγματικότητας που μας περιβάλλει. "Και την ιδέα του Θεού σου του ίδιου να σκοτώσεις παιδί μου, μην σκεφτείς πως σφάλεις" λέει ο Crowley. Όντας λοιπόν εικονοκλάστης, πως να συμβιβαστείς με το ψέμα και την αδηφάγα επιθυμεία για προβολή ατόμων σαν τη Δ.; Αν ο κύριος Μ.Β ήξερε την απάτη και δεν μίλησε, αυτό δεν τον καθιστά αυτόματα συνυπεύθυνο στον αποπροσανατολισμό του κοινού; Με κέρδος τι; Την αύξηση της επισκεψιμότητας;

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
κι αυτό ισχύει για όλους.

Γειά σας


τηλεδοξα το λενε φιλτατε.

του το χαλασε ο Λαζοπουλος ομως...


ΥΓ. μηπως τωρα γινεται κατανοητο επιτελους το τι ελεγα πριν αποχωρησω απο εκει μεσα, περι τηλελοξας και μικροεγωισμων???



MIXAHL32
Μέλος 1ης Βαθμίδας
56 Μηνύματα Απεστάλη: 07/11/2007, 23:33:12
*****************************************************
Ειδα και εγω την εκπομπη και συμφωνω με τον ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ.Σε μερικα σημεια που μιλουσε ο εκπροσωπος του εσωτερικα καπως με ξενησε..


lia
Διαχειριστής
esoteristan baklava
7113 Μηνύματα Απεστάλη: 08/11/2007, 03:02:28
*************************************************
MIXAHL32 επειδή είδα κι εγώ την εκπομπή, ήθελα να σε ρωτήσω, ποιες τοποθετήσεις ήταν αυτές που σε ξένισαν;
(Θεωρώντας πάντα ως δεδομένο ότι μιλώντας για τον Μιχάλη Βίνο δεν έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα και συζητάμε για άλλο πρόσωπο... )


ελα καλε, ξεχωριζει το παληκαρι απο τον Παλμο.

Σε ρωτώ το παραπάνω, διότι εφόσον γίνεται μια διαδικασία κριτικής ανάλυσης των τοποθετήσεων κάποιου ανθρώπου, θα πρέπει πρώτα από όλα να αναφερθούν ποιες συγκεκριμένες τοποθετήσεις αφορούν την ανάλυση αυτή. Κατά δεύτερον, θα πρέπει να αναφερθεί το γιατί κάποιος συμφωνεί ή δε συμφωνεί με τις συγκεκριμένες απόψεις, όχι όμως γενικά και απροσδιόριστα.

γιατι ρε Μιχαηλ δεν της αναλυεις γιατι δεν συμφωνεις με τις μπαρουφολογιες για φαντασματα να ησυχασει?
ο Βινος δεν μιλουσε απροσδιοριστα οταν ελεγε "αν ειναι αληθινο, ειναι συγκλονιστικο"!
χαχαχα!


Κι επίσης, θα πρέπει στην ανάλυση αυτή να λάβουμε υπόψη τον τηλεοπτικό χρόνο, που εκτός από το ότι αναγκάζει κάποιον να είναι και συνοπτικός αλλά και ετοιμόλογος, σίγουρα του στερεί την ευκαιρία να εξετάσει επισταμένα κάποιο στοιχείο όπως ένα βίντεο για παράδειγμα.

αχ αυτος ο τηλεοπτικος χρονος.
μεγαλος νταλκας σας εχει γινει.
το θυμαμαι λια μου απο τοτε, στην εκπομπη της Θρασκια, που αποποιηθηκα τα φαντασματα και του εκλεψα τον τηλεοπτικο χρονο με την Πεντελη....

τον ειδα τωρα πως αρπαζε τα δευτερολεπτα στον αερα!!!
δειχνει καλα προπονημενος!


Δηλαδή, πολύ ωραία τα στοιχεία που βρήκε ο φίλος ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ για το βίντεο με το αυτοκίνητο και την Τερέζα.

ενω ο ειδικος (οπως τον αποκαλει η Δρουζα και δεν διαμαρτυρεται) στα φαντασματα Μιχαλης, δεν ειχε ψαξει στο δικτυο να βρει τις μουφες...

μηπως βρε τους δωσατε και εσεις υλικο?
ε ατιμουτσικα???


Αλλά είχε μπροστά του κι έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο διαδίκτυο (υποθέτω) και έχοντας τη δυνατότητα αυτή έψαξε, και συνεπώς αναφέρει τα αποτελέσματα της έρευνάς του εδώ. Μια τέτοια έρευνα δεν είναι δυνατόν να γίνει όταν σου δείχνουν ένα βίντεο μέσα από τις οθόνες της εκπομπής και καλείσαι άμεσα να το σχολιάσεις. Είτε τοποθετηθείς υπέρ είτε κατά της αλήθειας του περιστατικού, το πιθανότερο είναι ότι η εκτίμησή σου δεν έχει βασιστεί σε κάποια έρευνα σχετικά με το συγκεκριμένο στοιχείο, οπότε η φύση του σχολιασμού είναι διαφορετική. (Εκτός εάν το γνώριζες εκ των προταίρων, οπότε εκφράζεις την γνώση σου πλέον - κι όχι την άμεση εκτίμησή σου - για το εξεταζόμενο στοιχείο).

αν δεν γνωριζεις, ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ.
αν δεν εχεις κατι να πεις, ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ να γινεις θεμα στον Λαζοπουλο.


Ωστόσο, παρόλες τις παραπάνω δυσκολίες και όπως αναφέρει και ο elo σε προηγούμενο μήνυμά του, ο κύριος Βίνος εντόπισε κάποια στοιχεία στο εν λόγω βίντεο, σύμφωνα μα τα οποία το είναι δε συνάδει με το φαίνεσθαι.
Τι σε ξένισε λοιπόν;


μηπως η υποκρισια σας?
λεω τωρα...



ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ
Μέλος 2ης Βαθμίδας
244 Μηνύματα Απεστάλη: 08/11/2007, 22:07:41
*******************************************************
Μετά την πρώτη εκπομπή της κας Δρούζα, τα μισά ελληνικά blogs την έκραξαν. Πολλοί μάλιστα όπως π.χ ο ιντερνετάκιας που μου έρχεται στο μυαλό, προχώρησαν και το έψαξαν. Αποδείχθηκε λοιπόν ότι τα εν λόγω βιντεάκια δεν ήταν "τα πιο έγκυρα" όπως αναφέρθηκε, αλλά τα πρώτα που έβλεπε κάποιος με μια απλή αναζήτηση στο YouTube.
Έτσι προκύπτει το λογικό ερώτημα του γιατί πήγε αδιάβαστος ο εκπρόσωπος του Esoterica. Τι περίμενε ότι θα του έδειχναν; Βικτοριανές σεάνς με το φάντασμα του μακαρίτη Κόναν Ντόιλ;
Για όνομα του Θεού, για τη Δρούζα μιλάμε όχι για τον Λάρι Κίνγκ.

D.I και Elo. Σαφώς κι έχετε το δικαίωμα της γνώμης, αναγνωρίστε όμως σε εμάς τους υπόλοιπους το δικαίωμα της κριτικής. Και πάνω απ'όλα αυτά, κρατώ για τον λογαριασμό ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ όπως και για μένα τον άνθρωπο Παναγιώτη το δικαίωμα της Σιωπής.


δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι αλλο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν και περιτες οι ευχες θα τις δεχτω

και λεω οτι ειναι περιτες γιατι δεν εκανα τιποτα παραπανω απο το να κανω αυτο που εκανα και στο εσω...
ειπα απλα την αποψη μου

αυτο βεβαια ειναι κακο για καποια ατομα αλλα δυστηχως για αυτους
δεν τρωνε ολοι κουτοχορτο ουτε πινουν βλακο-κολα

Ανώνυμος είπε...

και για ναμη ναρχησου νπαλι τα //σαινια// του εσω.... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο
ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ
το λεω αυτο για να μην βρουν σαν δικαιολογια και διαγραψουν παλι ατομο που δεν ειμαι εγω

Vril είπε...

χαχαχαχαχ... υποκρισία τελεία τζι-άρ


Πρόσεχε λίγο τον ΟΚΤΙΝΟΜΟ...

Τότε, κάποτε, που σου είχαν δημιουργήσει εσένα το πρόβλημα και σε συκοφαντούσαν με εκείνον τον άλλο λογαριασμό, έλεγε ο ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ ότι ήμαον και καλά εγώ... Με γνώρισε -λέει- από το στύλ γραφής μου.

Ρε παληκάρι, δύο θα σου πώ. Πρώτοςν και καύριον, δεν γράφω πια εκεί μέσα. Είπα γειά, τους τη βρόντηξα και τσάο. -εντάξει κράτησα την πόρτα λίγο παραπάνω γιατί με εμπλέξαν άλλη μια φορά στα κατινίστικά τους-

Δεύτερο. Δεν είναι μόνο ο Βρίλης που τους έχει πάρει χαμπάρι... Και κάποια άλλα φρούτα πιστεύουν ότι εγώ κάθομαι και γράφω στο χαζομπλόγκ τους. Αυτά όμως είναι ευσεβείς πόθοι...

johnniebegood είπε...

να σου πω την αληθεια τον ανθρωπο τον θεωρω απο τους σκεπτομενους εκει μεσα και δεν μου εχει δωσει την εντυπωση του πετ.

αυτο με τον χεντριξ που αναφερεις, μου διαφευγει εντελως.



εξαλλου ο χεντριξ, οπως και ολοι οι υποπτοι, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΗΓΕΝΗΣ!!!

μεταξυ μας, κι ο τζιμπιτζι ο γηγενης ειναι.

χαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

κι επειδή έχει πέσει πολύ δρεπάνι, και λογοκρίνανε το αλλο τσιράκι, δεν κάνει κανά κλώνο ακόμα ο γηγενής μη γίνει κανά μπαμ; χεχε

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια μημπως ειμαι και τα 16.000 μελη του εσω....;;;

αν ψαξετε λιγο την λιστα θα δειτε πολλα ενδιαφεροντα πραγματα

πχ 10.000 μελη δεν εχουν στειλει ουτε ενα μηνυμα
πανω απο 100 μηνυματα εχουν στειλει
480 μελη
εκ των οποιων αρκετα εχουν παψει η τους εχουν παψειεδω και καιρο



η λιστα προσμετρα τους κλωνους και μιλαω για τους αποδεδιγμενους κλωνους πχ
γηγενης γηγενης 2 γηγενης3


ενα αλλο θεμα ειναι η γνωστη ομαδα που περημενει απο το ξανθο γεννος ναμας δωσουν δωρο την πολη

αφου τους εχουν ζαλησει ολους για το ποσο σουπερ ντουπερ ελληνες ειναι τωρα συζητανε για το πως θα λουφαρουν στον στρατο
αυτη ειναι η μεγαλη μπουρδολογια

λιακοβζινβζουνοκατασταση η ολη υποθεση