με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

οι πονεμενοι και οι πικραμενοι...


ριχνοντας μια ολιστικη ματια στα σχολια του μπλογκιου, στα σχολια του χεϊτ φαν κλαμπ και στα σχολια στο ιννερνετ, καταλαβα οτι οι σχολιαστες ειναι 5-6 πικραμενοι που εφαγαν κραξιμο στο παρελθον, ή στο παρον.

σορυ παιδια, δεν ηθελα να σας πονεσω...
χαχαχα!


παμε παλι:


1 σχόλιο:

Vril είπε...

Μια που έκανες αφιέρωμα στους "πονεμένους και πικραμένους".

Ακόμα ασχολείσαι με τα σκατά του ίν(τ)ερνέτ ? Αφού βλέπεις και μόνος σου, ότι ό,τι και να τους πείς, το χαβά τους αυτοί. Κρίμα, γιατί από τον Κουπάκια δεν το περίμενα τέτοιο πείσμα και άρνηση. Αλλά θα μου πείς, αφού ανακατεύεται και αυτός με τα σκατά, τι περιμένεις...

Διάβασα λοιπόν μια λέξη, που μου έκανε εντύπωση. Αυτό το βλήμα, ο "Ταρζάν", είπε τη λέξη "έωλες". Πόσους ανθρώπους ξέρεις να λένε αυτή τη λέξη? Ακόμα και αναζήτηση να κάνεις, σε δύο-τρία "ύποπτα" σημεία θα σε παραπέμψει, που όλα αυτά σχετίζονται μεταξύ τους... (δέστο!)

Θυμάμαι εκείνη τη λυσσαλέα επίθεση που έφαγα μετά την εμφάνιση του βιβλίου σου. Κυκλοφόρησε και η φήμη (κάποιοι το έχαψαν πολύ εύκολα) ότι θα έγραφα και εγώ βιβλίο για την Πεντέλη. Η λύσσα ήταν απρόβλεπτη και εντελως αδικαιολόγητη. Κάποιου όμως του φάγαμε το ψωμάκι! Ηλίου φαεινότερον !

Γιατί για την Πεντέλη έχουν κυκλοφορήσει οι άπειρες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Και για να στο πώ και πιο λιανά, υπάρχουν κάποιες ιστορίες που έχουν περάσει εντελώς ασχολίαστες. Με τη δική σου άποψη έχουν ΦΑΓΩΘΕΙ δύο-τρείς! Και προσπαθούν να καλυφθούν μάταια πίσω από διάφορα προσωπεία. Παράδειγμα τώρα, του εριστικού και αγανανκτισμένου, βλέπε π.χ. "Ταρζάν". Σε ξ΄ρει όμως ΠΑΡΑ πολύ καλά. Τα έχει διαβάσιε όλα, τα έχει εμπεδώσει. Απέξω και ανακατωτά τα ξέρει !!!
Απλά αλλάζει κάθε τρείς και λίγο νίκ, μήπως και θολώσει λίγο τα νερά... έτσι μπαγασάκο ?

Ο Ταρζάν, ο Χέντριξ, ο Βόλφοβιτς ή ο Κέρναβους, είναι απο τα λίγα "νίκ" που μας έβαλαν πολύ νωρίς στο μάτι. Ξέρεις ποιός με πρωτοείπε "Βριλάκο" ? χεχεχε... μάντεψε. Last but not least. Και αυτή η ιστορία κλείνει κοντά 3 χρόνια τώρα. Πλησίασα πάρα πολύ κοντά σε κάτι. Και αυτό το κάτι είναι πολύ μπερδεμένο. Και στο στόχαστρο αυτου του κάτι ήσουν και εσύ και ο Τάσος. Από νωρίς ήθελαν να μας διασπάσουν. Και ξέρεις γιατί ? Γιατί πηγαίναμε το θέμα της Πεντέλης κάπου, που δεν ήθελαν. Θυμάσαι τη φωτογραφία με τους τρείς Νεάντερταλ ? Σε τί διαφέρει εκείνη η αποτυχημένη "επίθεση" με τα περι "Λεμουριοσυμμορίας" ?
Και ποιός από εμάς δεν έφαγε από μια επίθεση, άλλες πιο ανοιχτές (βλ. π.χ. Iranon στον Τάσο, να δείς πώς το είπαν "Μεσσιανικό σαπρόφυτο" ή κάπως έτσι... Ξέρεις πολλούς να λένε τέτοιες ατάκες? χεχεχε) ή αυτές που τρώς εσύ (Λέμουριος) ή αυτές που τρώω εγω (χοντρός, γιατί το βριλάκος μας τελείωσε).

Να στο πώ και αλλιώς. Ποιός θα κάτσει να ΨΑΞΕΙ, να πάει στην ιστοσελίδα ενός συλλόγου που ασχολείται με κάποιο ιδιαίτερο σπόρ, να βρεί φωτογραφίες και να κάτσει να βάλει φωτομοντάζ λεμούριους ή τσόντα, ή να κάθεται να αρνείται τόσο πεισματικά ότι πράγματι κάνουμε ατό που λέμε, όπως το αρνούνται πεισματικά οι δήθεν "πιτσιρικάδες" του "κλάμπ" ?

Τους έχει πονέσει πολύ Τζώνη μου. Κάποιων φάγαμε το ψωμάκι, κάποιοι άλλοι έγιναν ΡΟΜΠΕΣ από το Λαζόπουλο και αυτό τους έχει στοιχίζει πολύ. Όλα αυτά τα περί "χοντρού" κλπ καθρεπτίζουν τον πληγωμένο εγωϊσμό τους. Προσπαθούν τώρα, να με βρούν εκεί που "πονάω". Μα τόσο βλάκες είαι τελικά?

Όταν τα διαβάζω αυτά τα καμώματα, κάθομαι και γελάω. Αφού είναι τόσο μαλάκες και ασχολούνται, μόνοι τους εκτίθονται. Αλλά επειδή έχουν φτάσει και αυτοπροσδιορίζονται, να ταυτίζονται με τη μαλακία που έχουν δημιουργήσει, δύσκολα θα καταφέρουν να ανεβάσουν επίπεδο και στο κακιά-λέξη.γρ που προσπαθούν τώρα πλέον απεγνωσμένα. "Πέρασα και έριξα μια ματιά" και ξέθαψα κάτι, που ούτε με αναζήτηση στα αζήτητα δεν το βρίσκεις. Και θα καθόταν η Λία να στείλει και μαίηλ σε άτομο που ξαναθυμήθηκε μετά από 3 χρόνια να γράψει... Σε ποιόν τα πουλάνε αυτά ? Μα όλως συμπτωματικά, είναι τόπικ της Πεντέλης που ΔΕΝ είναι του Τζώνη ή του Τάσου ή έστω και δικό μου. Σύμπτωση... χαχαχαχαχα

Οι χετοτεριστές και τα πέτ τους, ή θα λενε μαλακίες, όπως κάνουν τώρα, ή άμα το γυρίσουν στο πιο σκεπτικιστικό για την κάθε μπαρουφο-κλανιά που αμολάει ο κάθε ασβός εκεί μέσα, θα φτάσουν κάποια στιγμή στα λόγια μας. Όποιος τους κατακρίνει, θα λένε "α, ο Βρίλ γράφει, με άλλο όνομα". Ρε δε σας την κάνω τη χάρη. Να πάτε να ΓΑ... κλανοεσωτεριστάδες. Κλανοφαντάσματα του Λαζόπουλου!

Και για να μη σας πώ, να πά να ΓΑ... επειδή ευχή είναι να ΓΑ..., σας λέω ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΞΙΝΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ, ΜΑΛΑΚΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, όπως είσαστε τώρα έτσι να μείνετε για πάντα, ΨΕΥΤΟχεζοτεριστάδες.

Φιλάκια.... Εγώ την κάνω τη ζωούλα μου και περνάω μια χαρα. Εσείς το έχετε το πρόβλημα... χαχαχαχαχαχα