με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Τρίτη, 15 Απριλίου 2008

Guillermo Habacuc Vargas: Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ

(Πηγή: http://parafoniades.wordpress.com/)

Tο 2007 ,ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας αποτυχημένος ‘καλλιτέχνης’ , αποφάσισε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με αηδιαστικό τρόπο.
Έδεσε με ένα σκοινί στον τοίχο μιας Γκαλερί ‘τέχνης’ ένα αδέσποτο σκυλάκι και το άφησε να πεθάνει αργά από την πείνα και τη δίψα:
Το τραγικό είναι ότι κανείς από τους επισκέπτες της γκαλερί δεν αντέδρασε, με αποτέλεσμα το σκυλί να βρει τραγικό θάνατο μετά από πολυήμερη ταλαιπωρία.
Κανείς δεν τιμώρησε τον αλήτη-καλλιτέχνη, κανείς δεν τον έκλεισε φυλακή, κανείς δεν τον άφησε να πεθάνει δεμένο χωρίς νερό και φαγητό.
Αντίθετα.
Στην Biennale κεντρικής αμερικής οι ειδικοί αποφασίσανε ότι ο Guillermo ήταν πρωτοπόρος καλλιτέχνης και του ζήτησαν να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008.
ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;
Βοηθήστε να το σταματήσουμε.
Υπογράψτε και απαιτήστε μαζί μας, το υποκείμενο αυτό να μην χρήζει καμίας εκτίμησης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστηση και την απάθεια του με τον πόνο των ζώων..
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗαπο το φορουμ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΧΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΥΛΙΚΟ.
ΕΧΩ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: