με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2008

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

μετα το πρωτο πακετο ο αναγνωστης αποκτα αφυσικες σωματικες δυνατοτητες και μεταμορφωνεται σε ενα ειδος σουπερ ηρωα:μετα το δευτερο πακετο επηρεαζεται η συμπεριφορα και τα αντανακλαστικα εντυπωσιακα:μετα το τριτο πακετο οι περισσοτεροι περνανε στο βασιλειο των Ελ αυθορμητως:οσοι επιμεινουν και δουν ΚΑΙ το βιντεο και παρουν ΚΑΙ την εικονα και διαβασουν ΚΑΙ για τον Κασιδιαρη, θα ενεργοποιησουν το 25ακλωνο ELοχιμικο γονιδιωμα τους και θα πρεπει να τους περασουν αλλοι...ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ (παντα) ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΑΣΑ, KILLER DOLS!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ!!!

θα σας λατρεψει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: