με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2008

λυθηκε επιτελους το μυστηριο των φτηνων τιμων του Λιακο!

ολη η υφηλιος ειχε προβληματιστει με τις φτηνες τιμες που πουλαει τα πακετα Υψηλης Συμπυκνωμενης Γνωσης ο Λιακο, τα οποια περιεχουν πληροφοριες πολλων εκατομμυριων ευρω για τις μυστικες υπηρεριες Γηινων, Εξωγηινων, Ελοχιμ και Varemenon.

μαλιστα στο προγραμμα του CERN ειχε ενταχθει εξ αρχης το προτζεκτ ¨μικρος Γιωργακης¨, αλλά το μυστηριο το ελυσε ο ιδιος ο Σωτηρας (ο συγχρονος Προμηθεας) σε χτεσινη εκπομπη του.

οχι, δεν ψαχνει για στοκ βιβλιων που εμειναν απουλητα ωστε να τα παρει μπιρ παρα, αλλά ψαχνει για ακριβα, πανακριβα βιβλια που μοσχοπουλανε, και τα αποσπά απο τους εκδοτες με την απειλη καλασνικωφ!!!

αυτο δειχνει και το μεγαλειο του ΤηλεΠωλητη, που βγαινει στην παρανομια αψηφωντας τους κινδυνους και απαξιωνοντας το προσωπικο του κερδος, για την διαδωση της γνωσης!

γιατι που και πως θα βρισκατε προσβαση σε οδηγο λειτουργιας του υπολογιστη για παιδια του δημοτικου, μαζι με βιντεακι του youtube με θεμα την καταστροφη του πλανητη απο την μαυρη τρυπα που θα δημιουργησει το σατανικο πειραμμα του CERN, πριν την δημιουργησει?


σηκωθειτε τωρα απο το κωμα, απο την καταστολη, απο τις βαριες εγκεφαλικες βλαβες, απο τους ταφους και αγοραστε το σπανιο και δυσευρετο ΝΕΟ πακετο ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΕΚΔΟΤΗ Ο ΥΠΕΡΠΩΛΗΤΗΣ πανω στον ζηλο του για χατηρι σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: