με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Τρίτη 13 Μαρτίου 2007

προς αμαλια

amalia
Διαχειριστής
Αγαπητή vasiliskos γράφεις στο μήνυμά σου για μένος που εκτοξεύεται εναντίον του Jonniebegood.

ελα ντε, που το ειδε το μενος σας?
μου απαντατε ευγενεστατα!


Επειδή και σε κάποια δικά μου μηνύματα αναφέρομαι στον συγκεκριμένο άνθρωπο, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως από τη δική μας πλευρά δεν υπάρχει μένος εναντίον του Jonniebegood.

αυτος, ο ανθρωπος αυτοοος...

Υπάρχει βέβαια απορία και πικρία - η απορία υπήρχε μάλλον, μέχρις ότου μιλήσαμε και τηλεφωνικά, αλλά και διαβάσαμε τα τελευταία μηνύματά του, για να διαπιστώσουμε πως συμπέρανε κάποια πράγματα για την υποτιθέμενη στάση μας απέναντί του, ερμηνεύοντας κάποια γεγονότα κάτω από το προσωπικό του πρίσμα - πράγμα το οποίο κάνει κάθε άνθρωπος βέβαια.

εκτος απο εσας, που εισαστε υπερανθρωποι!

Αλλά επίσης - και δυστυχώς - θυμούμενος τα γεγονότα με επιλεκτικό τρόπο και διαστρεβλώνοντας επίσης κάποια από αυτά.

για συμπληρωσε τα κενα και τις ανακριβειες με στοιχεια, και οχι διανοουμενιστικες λεξεις

εγω ταπα στα ισα



Πράγμα το οποίο επίσης συμβαίνει στους ανθρώπους, ιδιαιτέρως όταν σχηματίζουν στο μυαλό τους μία υπόθεση, η οποία για τους Χ λόγους τους εξυπηρετεί να την πιστέψουν.

στους ανθρωπους οπως εγω, οχι σε υπερανθρωπους οπως εσεις

σε τι με εξυπηρετει να πιστεψω οτι μετανιωσατε απο την προηγουμενη κιολας μερα της εκπομπης, που με προτεινατε, αφου δεν δεχτηκα να παρουσιαστω ως μελος της κοινοτητας εσωτερικα?

Η κατάληξη ήταν, να πιστεύει ο Jonniebegood ότι ο υπεύθυνος του ESOTERICA Μιχάλης Βίνος, "ζήλεψε" κατά κάποιον τρόπο τη... "δόξα?" του Jonnie - ή οτιδήποτε τέτοιο.

ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ?

ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ "ΕΚΛΕΨΑ" ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΕΛΩΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!

ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΟΡΟΥΜΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΣ...


Πράγμα το οποίο μας εξέπληξε από τη μία και από την άλλη νιώσαμε κι από τη δική μας πλευρά αδικημένοι.

δεν εχετε αδικο...

σας κλειδωσα το τοπικ χωρις λογο, δεν λογοκρινα ουτε καν επεπλητα οσους σας χλευαζαν φτηνα, απενεργοποιησα ολους τους ανθρωπους που γνωριζατε ή συμπαθουσατε, ειμαι εγωιστικο καθαρμα τελικα



Γιατί όταν έναν άνθρωπο τον τιμάς και τον προσκαλείς να συνπαρουσιαστεί μαζί σου σε μία εκπομπή

τον τιμας λεγοντας οτι οι ακουστικες εμπειριες που ειχε με μαρτυρες και παρεθεσε στο βιντεο της εκπομπης, ηταν μπουζουκοτραγουδα, επειδη εσυ μια απο τις ελαχιστες φορες που ανεβηκες στην σπηλια την πατησες και επρεπε η Ρουλα να σου πει οτι ειναι σκυλαδικο ασμα?

η τιμη τιμη δεν εχει και χαρα στον που την εχει!


μία προσπάθεια που κινείται στο γενικότερο πλαίσιο του να προβληθεί μέσα από το δυνατό αυτό μέσο ενημέρωσης μία πιο υγιής στάση απέναντι σε μεταφυσικά ζητήματα,

τα μπουζουκοτραγουδα δηλαδη, γιατι δεν ειπε και τιποτα αλλο ο ανθρωπος που με τιμησε...

δεν περιμένεις ασφαλώς να δει το όλο θέμα με ανταγωνιστικό τρόπο και να πλέξει με το μυαλό του σενάριο "επιστημονικής φαντασίας".

δεν περιμενεις οτι θα σε ψεκασει με ΟΥΜΠΙΚ, αν και ουτε αυτο σας σωνει...

Από κει και πέρα, εάν πήγε και σε άλλη εκπομπή ή αν πάει και σε άλλες, με γεια του και με χαρά του, κι αν αυτό αποτελέσει αφορμή για να αποκτήσει όνομα στον ευρύτερο χώρο και πάλι μπράβο του,

πες το επιτελους και με εσκασες!...

"να αποκτησει ονομα" - ολα τα λεφτα η ατακα σου και δειχνει τις προθεσεις σας στο δικτυο και την τηλεοραση

εγω εχω ονομα ξερεις, αυτο που γραφει η ταυτοτητα μου




αλλά είναι προκλητικό να καταλογίζεις στους ανθρώπους που σε εκτίμησαν και σε προσκάλεσαν να παρουσιαστείς κάπου μαζί τους, ανταγωνισμούς, ζηλοτυπίες και γενικότερα στάσεις, που ουδέποτε έχουν δώσει το δικαίωμα να συνδεθούν με τη γενικότερη νοοτροπία τους.

ειμαι αξιολυπητος βιετκονγκ-κομιτατζης


και εάν αυτό ενδιαφέρει επίσης τον Jonnie, που δηλώνει ότι το κάνει για το βουνό και όχι για προσωπική προβολή, δε θα έπρεπε καν να μπει στη διαδικασία των σκέψεων που μας παρέθεσε στο μήνυμά του της προηγούμενης σελίδας.

στην διαδικασια μπηκα γιατι μετα το τηλεφωνημα, ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΚΑΒΑΛΗΣΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ

ας κρινουν οι αλλοι λοιπον - δημοκρατια εχουμε


Θα προσθέσω και κάτι άλλο, που εάν ο Jonnie διαβάζει το παρόν θέμα, θα ήθελα να το εκλάβει ως καλοπροαίρετη και φιλικότατη συμβουλή: η τηλεόραση μπορεί να "κλείσει σπίτια". Όχι μόνο λόγω της δύναμης της τηλεθέασης, αλλά και λόγω των σκέψεων που δημιουργεί στο μυαλό η αίσθηση, του ότι κάποιος γίνεται δημόσιο πρόσωπο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη διαχείριση της ψυχολογίας μας προκειμένου να αποφύγουμε την παγίδα της.

αχ πες μου, εσεις πως το ξεπερασατε?

αμαλια, εγω τις εκπομπες τις ξεχασα ηδη - εγιναν - πανε - παπαλα - ειπα αυτο που ηθελα - παμε γι αλλα

στ αρματα, στ αρματα, μπρος στον αγωνα


Κάτι τελευταίο: Όσον αφορά το μέλος Hendrix και την οποιαδήποτε κόντρα του με τον Jonniebegood, εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να υποστηρίζουμε τον έναν άνθρωπο έναντι του άλλου.

φανηκε, φανηκε

οπως και με τον τζεντλεμαν...


Διαγραμμίσεις δεν έγιναν στο μήνυμα του gentleman στο οποίο αναφέρεσαι Mercury, όπως δεν έγιναν και σε φράσεις του gigenis που απεστάλησαν μέσω email, όπως ακόμα και στις – απαράδεκτες ομολογουμένως – εκφράσεις του ΑΖΑΧ_ΧΑΖΑ, που αποκαλεί κάποια μέλη αρρωστημένα.

επιλεκτικη μεγαλοφροσυνη!

Παρολαυτά, συνιστούμε στον gentleman να αποφύγει στο μέλλον τέτοιες εκφράσεις και να επιστρέψει στο μέτρο, μιας και όπως φαίνεται, η επιχειρηματολογία του είναι επαρκής – και χωρίς αυτές – για να τεκμηριώσει τα όσα γράφει.

το αλλο με τον τοτο το ξερεις?

τι θα τον κανεις, ντα?

αυτος εξακολουθει να βριζει ανενοχλητος ανθρωπους απενεργοποιημενους που ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΙΚ και δεν μπορουν να του απαντησουν


γι αυτο φτιαχτηκε αυτο το μπλογκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: