με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Τρίτη 10 Απριλίου 2007

amalia, διαβαζεις τι γραφεις?

amalia
Hendrix πιο πάνω στη σελίδα αυτή έχεις βάλει μια φωτογραφία με ένα πιθηκάκι. Εξήγησε σε παρακαλώ, τι θέλεις να πεις με την εικόνα αυτή. Είναι υπονοούμενο για κάτι; Παραπέμπει σε μια φωτογραφία που έχει βάλει ήδη κάποιος άλλος; Γενικώς, σε τι αποσκοπεί η εικόνα αυτή;

δεν καταλαβες, ε?

οπως με τα βζιν βζουν?


amalia
Από κει και πέρα, φυσικά jonniebegood ελπίζω να καταλαβαίνεις ή να καταλάβεις κάποια στιγμή, ότι δεν απέχεις από τη συζήτηση παραθέτωντας εσύ ή κάποιος άλλος, link από ένα blog, στο οποίο υποτιμάς, απαξιώνεις και προκαλείς.

απαντω μονο σε ο,τι με αφορα, ΕΔΩ που μπορω να απαντησω ΕΛΕΥΘΕΡΑ στην εμπαθεια και την κακεντρεχεια των προστατευομενων σου.

το κανω στον χωρο μου και ετσι δεν παραβιαζω κανεναν κανονισμο σας, αφου πολλα μελη ριχνουν λινκ σε πραγματα "μη αποδεκτα" απο το φορουμ.

και θα συνεχισω να απαντω φυσικα.


amalia
Το ότι ο Hendrix προκαλείται, αυτό είναι φανερό. Περιμένουμε κι από σένα να αναλάβεις τις ευθύνες σου, τι οποίες φυσικά και έχεις στην ιστορία αυτή.

το αλλο με τον τοτο, το ξερεις?

amalia
Στην εικόνα που παρέθεσε ο hendrix έχει γίνει επέμβαση, μπορεί όμως να τη δει κανείς, κάνοντας -κλικ- στο link. Η διαφωνία μας δεν έχει να κάνει με την ίδια την εικόνα, η οποία είναι φυσιολογική για το ζωϊκό βασίλειο, αλλά με τα υπονοούμενα που συνάγονται από τη χρήση της.

α γεια σου, αυτο κανω κι εγω με το λινκ του μπλογκ!

οσον αφορα το αυτοπιπαριζομενο πιθηκι, φανταζομαι οτι το ιδιο ανετα θα αντιμετωπιζες εναν αυτοπιπαριζομενο ανθρωπο, ο οποιος ανηκει φυσικα και αυτος στο ζωικο βασιλειο.

"αμα με συμφερει", θα μου πεις...


ΥΓ. διαβαζοντας το Πεντελικον, μου ηρθε μια κλανιλα, μια σκατιλα, μια βρωμα ρε παιδι μου και απορησα, γιατι ο χεντριξ με τον τζεντλεμαν ξερω πως βρωμανε σαν χαλασμενο δοντι με μεγαλη κουφαλα, και μετα ειδα οτι ειχε γραψει ο κουπακια, που ως γνωστον κλανει απο το στομα.

τωρα αποκτησατε επιπεδο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: