με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2007

Ο/Η Chrisanthi είπε...

Chrisanthi μου το ανεβασα απο τα σχολια, επειδη με πιεζει η Ουρσουλα.

'* Τα παραπάνω είναι φανταστικά πρόσωπα.'

Ναι, είναι φανταστικά, και όχι μόνο!

Είναι υπέροχα,απίθανα, εξωπραγματικά, με δυό λόγια είναι ΓΟΥΑΟΥ! Η Λιά (κατά το Μπαρμπα-Λιά), σαν πραγματική αμαζόνα, με λίγα καίρια χτυπήματα της εσωτεριστικής πολεμικής τέχνης καμ-τσι-κι-ουαν, κατόρθωσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο απο όποιον της κουνήθηκε, και τώρα όποιος απλά ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ να της κουνηθεί, τιμωρείται εκ των προτέρων (Αυτό είναι το καινούργιο δημοκρατικό σύστημα - είσαι ένοχος προ της αποδειξης του ενάντιου). Παρά ταυτα, μπράβο στους αγωνιστές που, έχοντας πάει Underground συνεχίζουν τον άνισο αγώνα τους..

¨"Ανισος, μα γιατί?" θα μου πείτε.

- Γιατί, καλοί μου αγωνιστές, υπάρχουν, εκτός από παλμολιβ, τζέλυμαν, Λιά και συμπαραμαρτούντες που βγάζουν μάτι, και οι άλλοι, οι αφανείς υποστηριχτές των εσωτερικών στρατευμάτων, που στηρίζουν το σύστημα χωρίς να τους πάρετε πρέφα. Τα στρατεύματα, βλέποντας τον κίνδυνο απο τους underground αγωνιστές,αλλά και την πτώση της ακροαματικότητας, έχουν καλέσει τις αφανείς ενισχύσεις, που δεν τους υποψιάζεστε καθόλου, το αντιθετο μάλιστα!

21 Ιούνιος 2007 2:35 πμ


τι να σου πω, χασαμε τον καλυτερο μας πραχτορα, τον μονο που μπορουσε να αντιμετωπισει το αστρικο κουνγκου φου της λίας στο αιθερικο πεδιο...
αυτο ηταν πληγμα!

οπως ισχυρο πληγμα δεχτηκαμε οταν βγαλαμε την ξανθια απο τα ρουχα της και το χασαμε οι μαλακες...
φτου!

να σου πω, τον χεντριξ τον εχεις ακουστα?
κατσε να του κανω μια επικληση: χεεεεντριιιξ χεεεεεεεντριιιιιξ χεεεεεεεντριιιιιιξ λεω!

1 σχόλιο:

Chrisanthi είπε...

Ναί,βρέ jonniebegood, τον Hendrix τον ξέρω, αλλά αυτός ήταν από τις Εμφανείς ενισχύσεις, όχι απο τις αφανείς...Και αυτός έχει ψιλοεξαφανιστεί τελευταία, αν δεν κάνω λάθος..Κοίτα, επειδή εγώ δεν είμαι μαρτυριάρα, γιατί δεν ρωτάς την Ούρσουλα που είναι και μέντιουμ με Πέντιουμ, αλλά και ξύπνια γυναίκα? Αυτή, κάτι με τηλεπάθεια, κάτι με την κρυστάλλινη σφαίρα, κάτι με το ταρώ, θα το βρεί.Κι αν δεν δουλέψουν αυτά, πες της να δεί τα άστρα..
Αντε,να σταματήσω εδώ γιατί, είπαμε, δεν είμαι μαρτυριάρα.