με φονακσατε γηαβρηα μου?

με φονακσατε γηαβρηα μου?

διπλομα εκσ Εγηφτου κε Ηνδηεσ, ανοτερι απ τιν Μιρηαμ κε τον Τζωσουα, ανοτερι απ τον Μαβρο Πιτ

μεντιούμ, αστρηκι προβωλι, επαναφωρεσ, ολα τα βλεπο ολα τα διαβαζο, κλιρονομικο χαρησμα σασ λεο.
να σασ πο τιν μιρα σασ να σασ πο το ρηζικο σας, να σασ πο αν θα παντρεφτιτε κι αν θα χορισετε, αν σασ κερατονι ί αν το καταλαβαι οτη τον κερατωναιται.
σασ ριχνο τα χαρτια, τα ταρο, τον παπα, την ικοσημηα.
διαβαζο το φλητζανη, τιν γηαλα τισ τηβη σασ κε τα φιλα απ τουσ ντολμαδεσ.
βωτανα κε ιδικο σπαγγο για να του δαισεται τον πουτ*ο κομπο, φηλτρα για ακαβλουσ και ακαβλεσ, ηποθετα γηα εμπαθισ κε κακεντρεχισ, αερηα (μου ξεφεβγουν), μπινεληκηα (εκσ επη τουτου) κε πρωπαντωσ ακσηοπησεσ κε εγγηρεσ απαντισισ!

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

διδασκει και ο sri asta napan (jbg)

σεμηναρηα γηα προχορημενουσ ερεβνηταραδεσ: ποσ να βαζισ δρακο στο παραμηθη σου!

ποσ να γηνησ δηασιμοσ με παρλαπηπεσ, ποσ να βγησ στιν τιλεορασι οσ ηδηκοσ φαντασματον, ποσ να πουλασ φηκηα για μεταξοτα στρηγκακηα! ποσ να ησε μαλακασ κε να κονωμασ με τησ μαλακηεσ σου! για περηπεραστε, για περηπεραστε...

Σάββατο 31 Μαρτίου 2007

περι μαγειας η συζητηση, τους παλιους καλους καιρους...

ithopoios82
Νέο Μέλος
2 Μηνύματα Απεστάλη: 21/08/2004
------------------------------------------------------------
Γειά χαρά! Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να ανταλλάξω λευκής μαγείας ξόρκια. Ασχολούμαι με τη λευκή μαγεία 3 χρόνια περίπου. Έχω μια μεγάλη συλλογή απο ξόρκια για κάθε περίπτωση , δυστυχώς όμως τα βρίσκω απο αγγλόφωνα site και όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ κουραστικό να τα μεταφράζω να προσπαθώ να δημιουργήσω και ομοιοκαταληξία. Δεν ασχολούμαι με τη μαυρη μαγεία παρ'όλο που έχω διαβάσει γι' αυτή. Συλλέγω ξόρκια για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς αλλά και για προσωπική χρήση. Εάν κάποιος απο εσας ασχολείται με το θέμα και έχει να μου προτείνει κάποια ξόρκια είναι ευπρόσδεκτος. Φυσικά είμαι κι εγώ διαθετειμένος να προσφέρω τη γνώση μου. Προσοχή! Δεν είμαι κανένα φρικιό που χαράζει πεντάλφες στο δάπεδο και καλεί τα πνεύματα κάθε τρείς και λίγο. Ευχαριστώ!



jonniebegood
Απεστάλη: 05/12/2005
--------------------------------------------------------------------
αντε τυχερακια, εδω ειμαι εγω!
θα σου πω το πιο πολυτιμο ξορκι, αυτο στο οποιο οφειλω ολες τις δυναμεις μου!
εγω το χρησιμοποιω συχνα, αλλα ειμαι προχωρημενος, εσυ σαν αρχαριος πρεπει να προσεξεις στο τελετουργικο γιατι ειναι τρομερα επικινδυνο!!!

λοιπον θα χαλαρωσεις σε καποιο ησυχο χωρο και θα επαναλαβεις δυνατα το ξορκι: tima lacasi me

ξεκινα να το επαναλαμβανεις αργα και μετα επιταχυνε και πεστο γρηγορα - δεν υπαρχει περιπτωση αποτυχιας, το νοημα θα αποκαλυφθει!

να σου δωσω και ενα αποτρεπτικο ξορκι, για την περιπτωση που καποιος στα σπασει: "θαρθω να σε βρω στο σπιτι σου ή στην δουλεια σου".
αυτο το λεμε μονο μια φορα και πρεπει να το εννοεις για να πιασει.


wendigo
Απεστάλη: 05/12/2005
--------------------------------------------------------------------------------
Jonnie!!! Τα ιερά και τα ανείπωτα τα δίνεις τόσο εύκολα για να τα χρησιμοποιήσουν αθώοι νέοι; Θα καταφέρουν να κουμαντάρουν την τρομερή αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί; Τς, τς, τς... Δεν το περίμενα ποτέ αυτό!


wendigo
Απεστάλη: 05/12/2005
--------------------------------------------------------------------------------
Κάποιες σκοτεινές αδελφότητες λέγεται πως χρησιμοποιούν το ξόρκι:
"Θα μαζεύεις τα δόντια σου με σπασμένα δάχτυλα".
Μόνο που πρέπει να ειπωθεί με ένταση και πειθώ!


gigenis
Απεστάλη: 21/12/2005
--------------------------------------------------------------------------------
ξορκια
(το λεει η κοπελα σε αυτον που την απατησε)

1)να σου μεινει στο χερι την ωρα που το τιναζεις
2)να παψει να αψηφα την βαρυτητα

το δευτερο μπορει να το πει και ο αντρας στην γυναικα αλλα σε πληθυντικο βαθμο.
να παψουν να αψηφουν την βαρυτητα

αυτα γι αρχη

1 σχόλιο:

vasiliskos είπε...

Αγαπητή Ούρσουλα,

Ελαβα το παρακάτω γράμμα (δεν κάνω πλάκα...) και αφου έπαθα δέκα κρίσεις πανικού, αποφάσισα να το στείλω σε σένα γιατί θέλω τη συμβουλή σου. Δεν ήξερα που αλλού να το καταχωρήσω στη σελίδα σου κι έτσι διάλεξα το θέμα περί μαγείας. Απ’ότι θα συμπεράνεις όταν το διαβάσεις, αν εγώ βρω αυτό τον σοφό άνθρωπο που το έγραψε και το διαδίδει στο κοσμάκη και του πιώ το αίμα κινδυνεύω?? Ευχαριστώ προκαταβολίκά για την συμβουλή σου και για τις σκέψεις που θα ανθίσουν στη ψυχή σου διαβάζοντάς το!!!!!


ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΜΠΙΡ

Γινόμαστε βαμπίρ όταν μας δαγκώσει ένα άλλο βαμπίρ. Αυτό είναι γνωστό σε όλους. Αλλά αν δεν μπορούμε να βρουμε ένα βαμπίρ τι κάνουμε? Στην ουσία η κατάσταση του βαμπιρισμού είναι ένα είδος αθανασίας, και κάποιος από εμάς μπορεί να προσπαθήσει να κρατήσει τη ζωή σε ένα είδος όχι-θανάτου. Ας δούμε λιγάκι....Οι λυκάνθρωποι γίνονται βαμπίρ μετά το θάνατο, για αυτό μια μέθοδος να γίνουμε βαμπίρ είναι να γίνουμε πρώτα λυκάνθρωποι, συνάπτοντας ένας συγκεκριμένο συμβόλαιο με το Διάβολο. Αλλά σαν λύκοι δεν πρέπει να σκοτωθούμε από μια ασημένια σφαίρα, γιατί σε τέτοια περίπτωση θα πεθάνουμε πραγματικά και για πάντα. Κατά την ευρωπαική παράδοση μπορούν να γίνουν βαμπίρ τα παράνομα παιδιά παράνομων γονέων και εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν λάβει τη θεία κοινωνία. Τα παιδιά που γεννιούνται με δόντια έχουν σίγουρα μια προδιάθεση στο βαμπιρισμό μετά θάνατον, και εκείνα με τα κοκκινωπά μαλλιά έχουν σίγουρα μια καλή προδιάθεση. Θα γίνουν βαμπίρ όσοι αυτοκτονήσουν, ιδιαίτερα αν ταφούν σε μη ευλογημένο μέρος, εκείνοι οι οποίοι πέθαναν από βίαιο θάνατο (όχι πάντα αλλά σε πολλές περιπτώσεις) οι πεθαμένοι που έμειναν με το στόμα ανοιχτό , όσοι γεννηθηκαν χριστούγεννα, το έβδομο παιδί από επτά παιδιά, όποιος πεθάνει μόνος χωρίς κάποιον δίπλα του, οι νεκροί πάνω στους οποίους πέρασε ένας μαύρος γάτος ή μια νυχτερίδα, εκείνοι που ενώ πέθαιναν βλαστημουσαν, οι δολοφόνοι, οι κλέφτες, όποιος έφαγε κρέας ζώου που είχε σκοτωθεί από ένα βαμπίρ, εκείνοι που στη ζωή τους τους έκλεψαν τη σκιά (για να κλέψεις τη σκιά σε κάποιον πρέπει να καρφώσεις τη σκιά τους σε ένα τοίχο με ένα καρφί στο ύψος του κεφαλιού) όποιος δεν του έκαναν κηδεία, όποιος τάφηκε άσχημα, και όποιος πέθανε πολύ νέος. Μερικές φορές για να γίνεις βαμπίρ αρκεί να καπνίσεις ή να βλαστημήσεις την Κυριακή. Ομως θέλει μεγάλη προσοχή να μην χρησιμοποιήσουμε απερίσκεπτα αυτές τις μεθόδους, γιατί με τους ίδιους τρόπους κάποιος μπορεί να μετατραπεί σε nachzehrer ή βρυκόλακα, των οποίων η ζωή είναι στενά συνδεδεμένη με τον τάφο και δεν είναι καθόλου ζηλευτή.

Αυτό ήταν το γράμμα. Από την ημέρα που το διάβασα προσπαθώ να μην μείνω με το στόμα ανοιχτό μπας και με βρει εκείνη τη ώρα το θανατικό και μετά την έβαψα....